2777
2789
عنوان

الهی🤲🏻💕❤

107 بازدید | 21 پست

الهی به حق امام جواد(ع)هرکسی بهترین چیزی که براش رقم زدی و بهترینه براش اتفاق بیوفته و هممون عاقبت بخیر بشیم.

خدای مهربونم میدونم که مراقب تک تکمونی و از جایی که حتی تصورشم نمیکنیم روزی میرسونی برامون امید دارم بهت من بهت ایمان دارم و از صمیم قلبم دعا میکنم برای تک تکتون بچه ها💕

الهی خدا به قلب هممون آرامش بده💕💖

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

برا من دعا کنین لطفا 🥺💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو جفت چشام🤲🏻💖

مرسی عزیزم خدا ایشاله بحق جواد الائمه حاجت دلتو بده❤🤲

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خدایا کمکم کن دوبارع سرپاشم😞

از ته قلبم دعات میکنم

خدا سر پات میکنه فقط باورش کن

از ته دلت با تمام وجودت باورش کن

من تضمین میکنم معجزه کنه🙂💖

مرسی عزیزم خدا ایشاله بحق جواد الائمه حاجت دلتو بده❤🤲

الهی قربون قلب مهربونت برم

الهی امین😘🤲🏻💖

الهی قربون قلب مهربونت برم الهی امین😘🤲🏻💖

خدا نکنه عزیزدلم 😘 تو دلت پاکه بی گناهی برام خبلی دعا کن زندگیم داغون شده 🥺💔

از ته قلبم دعات میکنم خدا سر پات میکنه فقط باورش کن از ته دلت با تمام وجودت باورش کن من تضمین میک ...

فدات بشم گلم🥺🥺🙂عشقم تمام وجودم تومور مغزی بدخیم گرفته هفته بعد عمل دارع اونم ی کشور دیگه .. احتمال اینکه زیر عمل دربیاد هم دکتر گفته ۵ درصده.... بخدا نابود شدم😭😭😭

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدا نکنه عزیزدلم 😘 تو دلت پاکه بی گناهی برام خبلی دعا کن زندگیم داغون شده 🥺💔

الهی من قربون دلت بشم

رو جفت چشام عزیزقلبم قران میخونم کلی صلوات میفرستم

مطمئنم خدا معجزه میکنه و بهم خبر خوشحالی میدی دورت بگردم

فقط از ته قلبت باورش کن و ذکر یا جواد الائمه ادرکنی بگو

معجزه میکنه عجییب💖💖

فدات بشم گلم🥺🥺🙂عشقم تمام وجودم تومور مغزی بدخیم گرفته هفته بعد عمل دارع اونم ی کشور دیگه .. احتما ...

قربون قلبت برم

ببین ۵ درصد !!!اینو بسپر به خدا اگر خدا بخواد اون نود و پنج درصد حریف این پنج درصد نمیشه

از ته قلبت خدارو باور کن و بسپر بهش

من تضمین میکنم معجزه میکنه

امام رضا(ع)و به امام جوادش(ع)قسم بده و ذکر توی امضامو بگو

ان شالله میای بهم خبر سلامتیشو میدی

یه گروه داریم واسش ختم صلوات میگیرم💖💖💖