2777
2789
عنوان

الهی🤲🏻💕❤

107 بازدید | 21 پست

الهی به حق امام جواد(ع)هرکسی بهترین چیزی که براش رقم زدی و بهترینه براش اتفاق بیوفته و هممون عاقبت بخیر بشیم.

خدای مهربونم میدونم که مراقب تک تکمونی و از جایی که حتی تصورشم نمیکنیم روزی میرسونی برامون امید دارم بهت من بهت ایمان دارم و از صمیم قلبم دعا میکنم برای تک تکتون بچه ها💕

الهی خدا به قلب هممون آرامش بده💕💖

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

برا من دعا کنین لطفا 🥺💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رو جفت چشام🤲🏻💖

مرسی عزیزم خدا ایشاله بحق جواد الائمه حاجت دلتو بده❤🤲

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خدایا کمکم کن دوبارع سرپاشم😞

از ته قلبم دعات میکنم

خدا سر پات میکنه فقط باورش کن

از ته دلت با تمام وجودت باورش کن

من تضمین میکنم معجزه کنه🙂💖

مرسی عزیزم خدا ایشاله بحق جواد الائمه حاجت دلتو بده❤🤲

الهی قربون قلب مهربونت برم

الهی امین😘🤲🏻💖

الهی قربون قلب مهربونت برم الهی امین😘🤲🏻💖

خدا نکنه عزیزدلم 😘 تو دلت پاکه بی گناهی برام خبلی دعا کن زندگیم داغون شده 🥺💔

از ته قلبم دعات میکنم خدا سر پات میکنه فقط باورش کن از ته دلت با تمام وجودت باورش کن من تضمین میک ...

فدات بشم گلم🥺🥺🙂عشقم تمام وجودم تومور مغزی بدخیم گرفته هفته بعد عمل دارع اونم ی کشور دیگه .. احتمال اینکه زیر عمل دربیاد هم دکتر گفته ۵ درصده.... بخدا نابود شدم😭😭😭

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدا نکنه عزیزدلم 😘 تو دلت پاکه بی گناهی برام خبلی دعا کن زندگیم داغون شده 🥺💔

الهی من قربون دلت بشم

رو جفت چشام عزیزقلبم قران میخونم کلی صلوات میفرستم

مطمئنم خدا معجزه میکنه و بهم خبر خوشحالی میدی دورت بگردم

فقط از ته قلبت باورش کن و ذکر یا جواد الائمه ادرکنی بگو

معجزه میکنه عجییب💖💖

فدات بشم گلم🥺🥺🙂عشقم تمام وجودم تومور مغزی بدخیم گرفته هفته بعد عمل دارع اونم ی کشور دیگه .. احتما ...

قربون قلبت برم

ببین ۵ درصد !!!اینو بسپر به خدا اگر خدا بخواد اون نود و پنج درصد حریف این پنج درصد نمیشه

از ته قلبت خدارو باور کن و بسپر بهش

من تضمین میکنم معجزه میکنه

امام رضا(ع)و به امام جوادش(ع)قسم بده و ذکر توی امضامو بگو

ان شالله میای بهم خبر سلامتیشو میدی

یه گروه داریم واسش ختم صلوات میگیرم💖💖💖