2777
2789

من همسرم فهمیدم که پیام میفرسته به دخترا تو اینستا ...تا حالا بهم خیانت نکرده ولی اینو فهمیدم همینجوری هی سلام و اینا...ینی مطمین شدم اگه آب ببینه شناگر خوبیه ولی خیلی محافظ کارع کع آبروش نره و مردم نفهمن اصلا با همشریا پیام نداده به چند تا دختر تو اینستا ...الان نمیدونم چیگار کنم دارم دیوونه میشم بچه هم دارم میخوام جدا شم ... ولیدفعلا نمیخوام بندو آب بدم تا قشنگگگ ازش آتو بگیرم نتونه از زیرش در بره تروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم..الان بچمو میخوام بخوابونم اگه دیر جواب دادم ببخشید

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
ببین ریلکس باش ببین فقط رمز گوشیشو داری از چتاش تا میتونی با تاریخ روی گوشیش عکس بگیر اسکرین بنداز م ...

خب عزیزم با تاریخ چجوری؟؟ آخر سز چیکار کنم ؟؟ نمیدونم میتونی درک کنی یا نه هی خودمو مشغول بچه و کار خوپه میکنم که یادم بره گاهی وقتی مخفیانه نگاش میکنم راه نفسم گرقته میشه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی هیشکی تو همچین موقعیتی نبوده تا حالا؟؟ بتونه کمکم کنه تو دوراهی بزرگی‌گیر کردم گاهی اینقد دوسش دارم دلم قنج میره واسش گاهی میخوام سر به تنش نباشه و جدا شم

سلام گلم برای ارامشت مشکلت چله میگیرم خیلیاگرفتن نتیجع گرفتن گلم

خیلی ممنونم عزیزم برام دعا کن توروخدا

گاهی میگم بخلطر بچم یمونم به روش نیارم خودم داغون میشم و میترسم آخرش وابسته یکی بشه...گاهیک میگم جدا شم یره گمشه درست نمیشه...اصلا میترسم به روش بیارم وقیح تر بشه 

گاهی میگم بخلطر بچم یمونم به روش نیارم خودم داغون میشم و میترسم آخرش وابسته یکی بشه...گاهیک میگم جدا ...

اصلا ب روش نیار عزیزم فقط مدرک جمع کن کاری نداره ک مگه بالای گوشیش تاریخ نیست مثلا زده ۱۸ ام تو اسکرین بگیر تو یه پوشه تو گوشیت مخفی کن کلیم برنامه مخفی هست توگوشی بنویس برفرض ۱۸ تیر ۱۴۰۲ اینو گرفتم رو عکس یا تو برنامه یا پوشه مدرک بشه کی فرستاده بزار یسال بگذره عزیزم شایذ اصلاح شد اما نشد بعد از یکسال جدا شو چون اول خیانت با همینا شروع میشه منم عاشق شوهرمم اما مادرش نمیزاره زندگی کنیم دارم از کارای مادرش مدرک جمع میکنم از متلک هاش و توهیناش ب فامیلام مثلا صداشو ضبط میکنم تا نگن بعدا گناه از منه