2777
2789
عنوان

زنگ بزنم به داداشش؟😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 51 پست
امروز ک یجور دیگ همی اطرافیانم چزوندنم ک الان دارم از بغضش میتزکم بعد تعریف میکنم😭 خستم کردن بخدا ...

شاید اط حرفم ناراحت شی ولی خیلی از خونواده ت حرصم میگیره. تو این حال و روزه اون پسر بیچاره،تنها دغدغه شون اینه آبروشون نره. 😠نمیذارن بری پیشش که حداقل حال جفتتون بهتر شه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که چیز مهمی نباشه. نکنه حالش خیلی بد بوده که زودتر بردنش؟

اره عزیزم اوژانسی عمل شد.مردمو زنده شدم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
شاید اط حرفم ناراحت شی ولی خیلی از خونواده ت حرصم میگیره. تو این حال و روزه اون پسر بیچاره،تنها دغدغ ...

ایقد از عصر گریه کردم از دستشون .بخدا دلم پاره شده انگار

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
اره عزیزم اوژانسی عمل شد.مردمو زنده شدم

تو اون تاپیک گفتی ریه ش درگیر شده؟

اینقد زود مشخص شد؟😢

ان شالله اون همه دعایی که این چند سال خوندی همین جا اثر کنه هر مشکلی داشته باشه ختم بخیر بشه. زودتر سلامتی کامل خدا بهش بده