2777
2789
عنوان

سنگ لوزه کودک

924 بازدید | 13 پست

توروخدا راهی درمانی چیزی بلدین پسرم همش لوزش سنگ میسازه هر هفته هرچند روز دیگ نمیدونم چیکار کنم همش درحال در آوردن سنگم۶سالش،دستم بهش نزنم گلوش عفونت میکنه دکترم میبرم هیچ فایده نداره فقط انتی بیوتیک واینچیزا میده آب نمک هم همش قرقره میکنه لوزش حفره ی هی توش سنگ در میاد توروخدا شماهم بچه هاتون اینجورین یا دیدین؟

👆👆👆👆👆

🔺دارو و درمان 

🔹گاهی اوقات خیلی‌ها می‌گویند؛

🔖 طب‌اسلامی بی‌تاثیر است.

🔹به این دلیل که ما نگاه درمانی به سفارشات اسلام برای بهبودی نداریم و بدون ملاحظه دوزدرمانی اقدام به مصرف میکنیم.

🔖 مثلا برای کم‌خوابی وقتی سفارش به مصرف کاهو می‌شود، اما با مصرف چند برگ کاهو، آن هم با سس و... آیا درمانی حاصل میشود؟!

📌 پس تا زمان رعایت دوزدرمانی به دستورات طبی، درمانی هم اتفاق نمی‌‌افتد!!

🤔 آیا لوزه‌سوم درمان ندارد؟

🎬 "فردا دیره همین امروز باید عمل شه ..."

❗️لوزه‌ای که میگفتن باید همین امروز عمل بشه بعد از گذشت 5 سال خوب شده!

#استاد_بابائی

#لوزه

#طب_اسلامی

╭┅─────────┅╮

🌺 @ostadbabaei 

╰┅─────────┅╯

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👆👆👆👆👆 🔺دارو و درمان  🔹گاهی اوقات خیلی‌ها می‌گویند؛ 🔖 طب‌اسلامی بی‌تاثیر است. ...

تو ایتا کلیپش رو ببین 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
خب دکتر گفت عمل نمیخواد عکس گرفتم گفت راه تنفسش بازه و خر خر نفس تنگی نداره نمیخواد واقعا کم اوردم&n ...

پسر من درد داشت چرک میکرد اب گلوشو نمیتونست قورت بده ورم لوزه داشت سنگ لوزه هم فراووووون درمیاورد الان خودمم همین مشکلو دارم

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

پسر من درد داشت چرک میکرد اب گلوشو نمیتونست قورت بده ورم لوزه داشت سنگ لوزه هم فراووووون درمیاورد ال ...

نه پسر من درد اینا نداره فقط دهنش بو میگیره و در نیارم عفونت میگیره نمیدونم چیکار کنم