2777
2789

من همیشه برام سواله بعضی دخترها که خیلی ویژگی خاصی ندارن چه جوری پسرهای با ویژگی های خوب و بهتر از خودشون رو جذب می کنن

من همیشه سعی می کنم خودم باشم و خودمو نگیرم و سوالی که میپرسن صادقانه جواب بدم. ولی فکر می کنم بعد از مدتی برای پسر دیگه خاص نیستم. 

از طرفی نمی خوام مغرور و پولکی جلوه بدم خودمو. به نطرتون کارهای من اشتباهه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال‌هایی در مورد پول حتما بپرس چون ۹۰ درصد رابطه پوله 

اولین سوالت این باشه حقوقت چقدره

چطوری پولت مدیریت میکنی 

خرج میکنی 

هدیه میدی

پس انداز میکنی 

به فقیر کمک میکنی

اصلا نمیتونم قضیه این خودت باش رو درک کنم

تو وقتی پیش دوستاتی ی جوری وقتی پیش مامان باباتی ی جوری وقتی پیش فامیلاتی ی جوری و همه ی اینا تورو تشکیل میدن

حالا باید کدوم خودت باشی؟

من توی خواستگاری زیاد حرف نمیزنم ولی وقتی حرف میزنم کوتاه میگم ولی مفهوم رو میرسونم اعتماد به نفسمم اوکیه تا حدی که اگه خواستگاری بیاد و بره اصلا برام مهم نیستو ناراحت نمیشم، ولی در کمال تاسف هرکس میاد نه تنها نمیره بلکه سه پیچ هم میشه 😐

در کل جوری رفتار میکنم که اگه یه مهمون بیاد هم همونجوری ام

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
سوال‌هایی در مورد پول حتما بپرس چون ۹۰ درصد رابطه پوله  اولین سوالت این باشه حقوقت چقدره چطور ...

من اگه برم خواستگاری و دختره بپرسه حقوقت چقدره همونجا ولش میکنم میرم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من اگه برم خواستگاری و دختره بپرسه حقوقت چقدره همونجا ولش میکنم میرم

خب شما احساسی رفتار میکنی 

اما من منطقی ام و رک و هوشم ب کار میبرم

باید پرسیده شه همه چی به پوله 

از لحاظ ظاهری سعی کن خوشبو باشی  از لحاظ رفتاری هم سعی کن مهربون باشی ولی ن در حدی ک فک کنه دو ...

من همین کارو می کنم

ولی بعد از مدتی فکر می کنم مردها پررو میشن

خب شما احساسی رفتار میکنی  اما من منطقی ام و رک و هوشم ب کار میبرم باید پرسیده شه همه چی به پ ...

احساسی نیست 

با سوالای قبلیت کاملا موافقم ولی پرسیدن همچین سوالی انقد مستقیم واقعا کار درستی نیست مخصوصا توی برخورد های اولیه

ادم به جاش میتونه بپرسه که درامدتون هزینه های زندگی توی این جامعه رو میده؟

یا ی همچین سوالایی

بزار از تجربه خودم با شوهرم بگم 

من دفه اول و دوم  خیلی سرد با شوهرم برخورد کردم، جوری که مامانش گفت برین توی اتاق حرف بزنین من گفتم نه، همین جا راحتم 

این جوری شد که جذبم شد 

کلا خودتو جوری جلوه نده که خوشت اومده،. یه جوری جلوه بوه که تو از همه خاستگاریم پایین تری،. اعتماد به نفسشون بیار پایین،. میفته دنبالت

پس خوبه که خاستگاری نمیری چون ۹۰ درصد پول مهمه

عزیزم من خواستگاری میرم شما از کجا میدونی نمیرم؟😂

مگه من گفتم پول مهم نیست؟

اگه موافق نبودم میگفتم همه سوالا اشتباه هست و با سوالایی قبلی کاملا موافق بودم ولی پرسیدن درامد به صورت مستقیم کار درستی نیست

سوال‌هایی در مورد پول حتما بپرس چون ۹۰ درصد رابطه پوله  اولین سوالت این باشه حقوقت چقدره چطور ...

همین دیگه. من هیچ وقت از حقوق طرف مقابل نپرسیدم. هم روم نمیشه. هم میگم نکنه فکر کنه پولکیم

بعد بارها شده پسرها از من در مورد مقدار حقوقم پرسیدن

بعد وقتی هم میریم کافه یا رستوران سعی می کنم ملاحظه کنم یا انتخاب رو به اون بدم. 

حس می کنم پررو میشن