2777
2789
عنوان

بانک تجارت

182 بازدید | 12 پست

سلام خانما ی سوال بانک تجارت دوروزه پول خورده برام‌میزنه مینویسه از طریق شعبه مثلا دیروزهمین‌موقع ۱۸۰۰تومن زد امرور با ۱۰۰تومن‌تک‌تومنی پریرور ۳هزار هر روز بین ۷ تا۷ونیم  این حسایم‌اصلا پول توش نیست ک‌بگم سودیه ۱۰ساله این‌حسابو‌دارم اولین‌باره اینجوری شده بنظرتون چرا واریز میشه؟؟

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

منم تجارت دارم ولی چیزی نمیاد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بانک خب  بگو اینطوری شده

خیلی دوره ازم بانک تجارت لعنتی ولی انگارباید برم 

این‌حسابمو فقط برای سهام‌عدالت دارم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
منم تجارت دارم ولی چیزی نمیاد

ازمن ۳مرتبه تکرار شده نمیدونم چرا  مینویسه از طریق شعبه یعنی خود بانک‌واریز میکنه عایا؟؟؟

پولای دزدی کلانو خورد خورد پخش میکنن تو حسابای قدیمی مردم و اکثرا صاحب حساب نمتونه برداشت کنه برا  رد گم کردن دوباره از حساب شما به حساب‌های افراد دیگر همینجور واریز میشه تا کلا دزد تصلی معلوم نشه بعد از مدتی دزد اصلی دوباره پولارو به حساب خودش میریزه

پولای دزدی کلانو خورد خورد پخش میکنن تو حسابای قدیمی مردم و اکثرا صاحب حساب نمتونه برداشت کنه برا &n ...

اخه ۱۰۰تومن تک‌تومنی 😬😬🤣🤣

پولای دزدی کلانو خورد خورد پخش میکنن تو حسابای قدیمی مردم و اکثرا صاحب حساب نمتونه برداشت کنه برا &n ...

چرامینویسه از طریق شعبه یعنی خود بانک میزنه چجوزیه

آره برا رد گم کردن بیشتر هم شهرهای کوچیک

فردا میرم بانک‌تا تکلیف رو روشن‌کنم  این‌پوله از کجا میاد وچرا سری ساعت خاصی هر شب بین ۷ونیم