2777
2789

من سالهاست ناباوری دارم تا الان دوبار جراحی لاپاراسکوپی شدم و هردوبار از یه تخمدان کیست خارج شده

حالا مشکل اینه سه ماهه عمل کردم بازم کیست دارم با بدبختی و بزور قرص روکین بزرگ نشده تا الان سایزش دوسانته 

امروز تو اوج گرما رفتم دکتر اومدم و کل مسیر اشک ریختم نه بخاطر بچه بخاطر سلامت بدنم که در عرض شش سال دوبار جراحی کردم وهمه جراحا میگن دارو ندارم

کیستم درموییده 

برای هشت مرداد نوبت دکتر دارم باز حالا اینبار تصمیم گرفتم  تا اون موقع لب به قند و شیرینی و نوشابه و فست فود و انواع سس ها و کنسرو ها نزنم

اگر تجربه ای دارید دراختیارم بذارید🙏

حالا ایشالا زودتر بردار کیست و  ای وی اف کن ایشالا بچه دار شدی رحمت و بردار کلا دیگه راحت میشی

کیست رو دعا کنید جراحی نکنم به بار سوم نرسه عملم 

خب اخه به رحم ربطی نداره کیست درمویید کلا ژنتیکیه دکتر میگه برداشتن رحم فقط باعث پیری زودرس میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه ❤ متاسفانه بعضی از بدن ها کیست سازه. رژیم سالمخواری و اورگانیک داشته باشین واقعا تاثیرگذاره. د ...

لبنیات هم پیشنهاد خوبیه 

راستش من اصلا دلم نمیخواد باردار شم فقط مشکلم کیستمه دوستندارم. برای بار سوم عمل شم

لبنیات هم پیشنهاد خوبیه  راستش من اصلا دلم نمیخواد باردار شم فقط مشکلم کیستمه دوستندا ...

کیست درمویید رو برمیدارن تا جایی که میدونم. توش هدایای ژنتیکیتونه 😄. ایشالا که با تغییر سبک زندگی عالی میشید

کیست رو دعا کنید جراحی نکنم به بار سوم نرسه عملم  خب اخه به رحم ربطی نداره کیست درمویید کلا ...

عزیزم من خالم چند سال پیش رحمشو‌برداشت چون فیبروم های زیادی درمیاورد الانم پیر نشده خیلی هم جوونه 😂