2777
2789
کوزه داری،؟بزارش تو کوزه دفنش کن تو باغچه خونتون

اخه گفتن بزار تو جای بلندی منم ۴ ماه پیش نوشتم. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوزه داری،؟بزارش تو کوزه دفنش کن تو باغچه خونتون

تو کوزه گذاشتم تو کمد لباسام حیاط خونمون باغچه نداره بعد تو آپارتمانیم

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲
بالای کمدم عالیه

ولی عزیزم من ۴ ماه نوشتم هیچی نشده. 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

مهم نیته ولی اگه باغچه بود خوب بود ان شالله به حاجتت برسی

ما باغچه داریم. ولی میدونید. من کوزه نداشتم گزاشتم تو ظرف دارویی درش رو بستم.  

ایشاله یه بخت خوب قسمتت بشه

ممنونم عزیزم همچنین خودت

مهم نیته ولی اگه باغچه بود خوب بود ان شالله به حاجتت برسی

فداتشم آخه باغچه نداریم😔حالا توکل بر خدا ازش یه بخت خوب خواستم

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

عزیزم شما شروع کردین به حدیث کسا. 

من از امروز چلش رو شروع کردم اگه میخواین باهم شروع کنیم