تا چند روز آینده نمیتونم برم! قبلا هم پیش میومد که حس کنم باردارم،ولی وقتی اولین بی بی چک منفی میشد بیخیال میشدم،ولی ایندفعه فرق داره ،یه حسی همش بهم میگه باردارم! در صورتی اقدامی هم نبودم که فکر کنی چون انتظار میکشیدم به خودم تلقین کردم! دعا من زودتر بفهمم چی به چیه تا از این حالت بیام بیرون! خیلی کلافم
اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله باردارباشی ولی چن روز دیگه اگ بارداربودی پررنگ میشد به نظر من این برا چن روز پیشه؟بعدشم زد ...
من بی بی چکهارو توی دو سه روز استفاده کردم! این برای شب اوله! یدونه دیگه هم هاله انداخت که برای شب سوم بود،ولی هالش از این کمرنگ تر بود! فرقی نمیکنه باردار باشم یا نه،هر چی خدا بخواد،فقط دلم میخواد زودتر بفهمم چیه عزیزم
از سه تا مدریکو دو تاش هاله داشت! از سه تا یونی تست هر سه تاش منفی بود! چهار تا دیگه هم استفاده کردم از برند های دیگه که دو تاشون خراب بود،یکیشون منفی،یکیشون هم هم به مثبت میخورد هم به خراب!
دیگه بی بی چک نمیزنم،فقط گیج ترم میکنن