2777
2789
عزیزم چرا نمیری آزمایشگاه آزمایش بدی؟

تا چند روز آینده نمیتونم برم! قبلا هم پیش میومد که حس کنم باردارم،ولی وقتی اولین بی بی چک منفی میشد بیخیال میشدم،ولی ایندفعه فرق داره ،یه حسی همش بهم میگه باردارم! در صورتی اقدامی هم نبودم که فکر کنی چون انتظار میکشیدم به خودم تلقین کردم! دعا من زودتر بفهمم چی به چیه تا از این حالت بیام بیرون! خیلی کلافم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند روز آینده نمیتونم برم! قبلا هم پیش میومد که حس کنم باردارم،ولی وقتی اولین بی بی چک منفی میشد ...

آره درک میکنم بلاتکلیفی بده، انشالله زودتر متوجه بشی و از این وضعیت دربیای

انشاالله باردارباشی ولی چن روز دیگه اگ بارداربودی پررنگ میشد به نظر من این برا چن روز پیشه؟بعدشم زد ...

من بی بی چکهارو توی دو سه روز استفاده کردم! این برای شب اوله! یدونه دیگه هم هاله انداخت که برای شب سوم بود،ولی هالش از این کمرنگ تر بود! فرقی نمیکنه باردار باشم یا نه،هر چی خدا بخواد،فقط دلم میخواد زودتر بفهمم چیه عزیزم

تست نمک رو انجام ندادی؟ تست جوش شیرین چند ساعت طول کشید تا جواب بده؟

نه نمک نه 

جوش شیرین همون لحظه نشون میده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
برامن درست بود ولی شنیدم کاذب هم میده

از سه تا مدریکو دو تاش هاله داشت! از سه تا یونی تست هر سه تاش منفی بود! چهار تا دیگه هم استفاده کردم از برند های دیگه که دو تاشون خراب بود،یکیشون منفی،یکیشون هم هم به مثبت میخورد هم به خراب!

دیگه بی بی چک نمیزنم،فقط گیج ترم میکنن

من بی بی چکهارو توی دو سه روز استفاده کردم! این برای شب اوله! یدونه دیگه هم هاله انداخت که برا ...

نمیدونم واقعا گیج کنندس

آخرین بار کی زدی؟

انشاالله هرچی صلاحته عزیززززم  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
 من بی بی چکهارو توی دو سه روز استفاده کردم! این برای شب اوله! یدونه دیگه هم هاله انداخت که برا ...

عزیزم معمولا میگن صبح و با اولین ادرار این تست رو انجام بدین، فردا صبح بزن و بیا نتیجه رو بگو

از سه تا مدریکو دو تاش هاله داشت! از سه تا یونی تست هر سه تاش منفی بود! چهار تا دیگه هم استفاده کردم ...

انشاالله برو آزمایش بده چاره ای نداری جز صبر

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
عزیزم معمولا میگن صبح و با اولین ادرار این تست رو انجام بدین

اتفاقا هر دو مورد مدریکویی که هاله انداخت برای صبح بود! بقیشون هیچکدوم برای صبح نبود! 

نمیدونم واقعا گیج کنندس آخرین بار کی زدی؟ انشاالله هرچی صلاحته عزیززززم    

دیروز صبح زدم که یه هاله خیلی کمرنگی داشت! راستی علائم هم دارم،ولی خب می‌تونه علائم کیست هم باشه

تست سوزن تو ادرار اشتباه بود برام  ولی تست جوش شیرین درست بود

سوزن های الان همش تقلبیه😂برای منم سیاه شد.اماتست نمک روش ابری شدجوش شیرینم فش فش کردوکف زیاد.حالاببینیم خداچی میخواد.

سوزن های الان همش تقلبیه😂برای منم سیاه شد.اماتست نمک روش ابری شدجوش شیرینم فش فش کردوکف زیاد.حالابب ...

انشالله جنسیت دلبخواهت باشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖