2777
2789

پشت کنکوری ام،پدرم تقریبا مخالفه چون هرسال هم تقلب میشه هم سخت تر...

خودمم انگیزه کافی درحال حاضرندارم فقط دارم یه چیزایی میخونم

خلاصه بهم گف میتونم حسابداری بدون کنکور ثبت نامت کنم تا لیسانس بخونی بعد تو بانکم آشنا دارم بعد آزمون استخدامی هواتو داشته باشم(ولی خب من اینو یکم شک دارم شاید شرکتا حسابدار زیادبخواد ولی اینو میدونم ک شرایط استخدام تو بانک ب همین راحتی نیس)

دیگه برام دوتا راه گذاشتن یا دوباره پشت بمون کنکور بده یا که این رشته رو برو

تا شب وقت دارم نتیجه نهاییو بهشون بگم

لطفا راهنمایی کنید دوستان

تعداد رای : 15
نظرسنجی
دوباره کنکورشرکت میکنم
2
13%
حسابداری بدون کنکور
13
86%

منم  ۹ سال پیش سر همین دوراهی دقیقا همیناااا 

مونده بودم

پشت کنکور رو انتخاب کردم و الان یه لیسانسه  بیکارم 

چقد حسرت میخورم نرفتم حسابداری....بابامم کارمند بانک بود شاید میتونست برام کاری کنه....الان دیگه نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیتو واسه کنکور نزار

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
منم  ۹ سال پیش سر همین دوراهی دقیقا همیناااا  مونده بودم پشت کنکور رو انتخاب کردم و الان ...

رشتتون چیه مگه گلم؟

اع حیف شد اگه حسابداری میرفتی قطعا از طریق پدرت بانک قبولت میکردن

میتونی از پدرت بپرسی شرایط استخدام تو بانک چیه؟

اگر هدف خاصی داری و میخوای بهش برسی پشت کنکور بمون ولی اگر نه برو همون حساب داری

اینا میگفتن خودتو پاره کن شاید پرستاری بیاری ولی خب پرستاری هم حقوقش تا جایی ک شنیدم در حد کارمند بانک یا حسابدارایی هس ک تو شرکتا مشغول ب کارن 

گیاهپزشکی  البته خودمم دنبال کار نرفتم  بابام میگفت یا پارتی خیلی کلفت؛ یا آزمون استخدام ...

آزمون استخدامیش ب چه صورته؟مثل کنکوره؟

مصاحبه چجوریه؟

میشه لطفا از پدرت بپرسی واقعا نیاز دارم یه کارمند بانک ک تجربه کاریشو داره بهم کمک کنه من تا جواب این سوالاتو ندونم ک نمیتونم برم این رشته:/

آزمون استخدامیش ب چه صورته؟مثل کنکوره؟ مصاحبه چجوریه؟ میشه لطفا از پدرت بپرسی واقعا نیاز دارم یه ک ...

اطلاعات چندانی نداره عزیزم خودشم بازنشست شده قدیما با آزمون و مصاحبه نبوده عموش رئیس بانک بوده بابای منم برده