2777
2789
سامانه ساهت چیه؟ میشه لینکی ک باید بری کارنامه رو ببینی برام بفرسی مگ مای مدیو نبود؟

توی همون صفحه مای مدیو که مال آموزش و پرورش هست یه قسمت داره به اسم سامانه ساهت کارنامه نهایی اونجا میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی همون صفحه مای مدیو که مال آموزش و پرورش هست یه قسمت داره به اسم سامانه ساهت کارنامه نهایی اونجا ...

آخه ساهت اصن نمیاره

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
چیکار کردی تو نمراتت خوب بودن؟ 

شاید باورت نشه ولی عین سگ درس خوندم چون به خاطر وسواس فکری که دارم همش خودمو با دوستام و هم کلاسی هام که سال قبل قبول شده بودن مقایسه می کردم حرص می خوردم و درس میخوندم 😅

شاید باورت نشه ولی عین سگ درس خوندم چون به خاطر وسواس فکری که دارم همش خودمو با دوستام و هم کلاسی ها ...

پس خوب دادی امتحانتتو❤😂

من امسال اینقد درس خوندم مث خر درس خوندم اخرش خراب کردم🥲

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️