2777
2789
عنوان

افغانیا لطفا

461 بازدید | 66 پست

پیرو تاپیکی که قفل شد

لطفا اون خانم افغانی را تگ کنید

نه واقعا دیگه هر چیزیم حدی داره بین اینهمه ایرانی داره به ما بی احترامی میکنه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارشش بزنید خواهش میکنم چند بار باید بگم گزازش بزنید 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

همینو میخواستم بگم اما وقت نشد

باید خودمون برای محیط سایت تلاش کنیم کاربرا حتی کاربرد گزارش رو نمیدونن چیه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خفه شید و شما ایرانی ها از ما خیلی بدترید و.....

گمشه

پس غلط کرده اومده تو ایران و تو سایت ایرانی

اوندفعه یه زن افغانی اومد میگه هزینه زایمان زیاده چیکار کنم بعد میگن بچه بیارین

گفتم کی ب شما گفت بچه بیارین😳بچه شما ب چ درد ایران میخوره😳

گمشه پس غلط کرده اومده تو ایران و تو سایت ایرانی اوندفعه یه زن افغانی اومد میگه هزینه زایمان زی ...

چه بگن چ نگن اونا بچه میارند ماشاالله

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
چه بگن چ نگن اونا بچه میارند ماشاالله

دقیقاااا😂😂😂😂

من دومی رو باردار شدم فقط سکته نکردم😂😂😂😂

حالا اونا شونصدتا

ما تو مملکت خودمون ۲۵تومن هزینه زایمانمونه بعد اون به ۳تومن بیمارستان دولتی میگفت گرون

خب مگه مجبورین!!!

اگه اومدی بخونی بهت بگم 

اکنجا نوشتم قفل کردن

گفتی اینجام پسر دوس دارن

اول اینجام کشور پیشرفته ای نیس به اون صورت،بعدشم وقتی میگن تعداد بچه بگو لاقل دخترارم حساب میکنن

هرچن فرهنگ  بسیار رو به پیشرفته

بعدشم هرچی باشیم برا ازدواج از خانواده پسر پول نمیگیریم(دخترمونو نمیفروشیم)

انسان ها برابر و ازادن

ولی اومدین یه کشور دارین همینجوری از امکانات استفاده میکنین لیچارم بارمون میکنین😐

اسم کاربریش رو بگو تا گزارش بزنیم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

اسم کاربریش چی بود؟؟؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم