2821
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

29 بازدید | 3 پست

سلام خانوم های گل 

من میخوام قبل از بارداری بیمه تکمیلی سامان رو بگیرم

کسی این بیمه رو داشته چقدر تو هزینه ها واقعا کمک میشه؟

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  

به نظر من بیمه تکمیلی الکی پول خرج کردنه مامانم ۷ماه پیش رفته اندوسکوپی تقریبا ۳تومن خرجش شده گفتن ۱و۲۰۰میدیم همه مدارکو گرفتن ۷ماهه واریز نکردن😑

من همسرم گف برا خرج زایمان بیمه تکمیلی واریز کنم گفتن باید ۶ماه سابقه داشته باشه تا بیمه شاملش شه 

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

[QUOTE=299892921]به نظر من بیمه تکمیلی الکی پول خرج کردنه مامانم ۷ماه پیش رفته اندوسکوپی تقریبا ۳تومن خرجش شده گفتن ۱ ...[/QUOTE

ای وای من بیمه پایه تامین اجتماعی دارم

هزینه های ازمایش و سونو ها تو باردای زیاده گفتم حداقل کمکی بشه 

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=299892921]به نظر من بیمه تکمیلی الکی پول خرج کردنه مامانم ۷ماه پیش رفته اندوسکوپی تقریبا ۳توم ...

منم تامین اجتماعی دارم گفته بودن بخوای تکمیلی کنی باید هرماه ۱۴۰۰واریز کنی درحالی ک هزینه سونو و ازمایش درماه ۱۴۰۰ نمیشه😑

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز