آفتاب_نهان مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 656 عنوان بیمه تکمیلی 29 بازدید | 3 پست سلام خانوم های گل من میخوام قبل از بارداری بیمه تکمیلی سامان رو بگیرمکسی این بیمه رو داشته چقدر تو هزینه ها واقعا کمک میشه؟ به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم 1402/04/18 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinar402 عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3951 به نظر من بیمه تکمیلی الکی پول خرج کردنه مامانم ۷ماه پیش رفته اندوسکوپی تقریبا ۳تومن خرجش شده گفتن ۱و۲۰۰میدیم همه مدارکو گرفتن ۷ماهه واریز نکردن😑من همسرم گف برا خرج زایمان بیمه تکمیلی واریز کنم گفتن باید ۶ماه سابقه داشته باشه تا بیمه شاملش شه از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
آفتاب_نهان مدیر استارتر عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 656 [QUOTE=299892921]به نظر من بیمه تکمیلی الکی پول خرج کردنه مامانم ۷ماه پیش رفته اندوسکوپی تقریبا ۳تومن خرجش شده گفتن ۱ ...[/QUOTEای وای من بیمه پایه تامین اجتماعی دارمهزینه های ازمایش و سونو ها تو باردای زیاده گفتم حداقل کمکی بشه به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم
pinar402 عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3951 [QUOTE=299892921]به نظر من بیمه تکمیلی الکی پول خرج کردنه مامانم ۷ماه پیش رفته اندوسکوپی تقریبا ۳توم ... منم تامین اجتماعی دارم گفته بودن بخوای تکمیلی کنی باید هرماه ۱۴۰۰واریز کنی درحالی ک هزینه سونو و ازمایش درماه ۱۴۰۰ نمیشه😑 از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚