2777
2789

خواهرم با شوهرش مشکل داره شوهرش مواد مصرف میکنه بعد خواهرم دو‌روز پیش بچه اش رو برمی داره می ره خونه پدرم 

الان شوهرش پیام داده که میرم ازت شکایت میکنم چون بدون اجازه من بچه رو از خونه بردی 

آیا شوهرش میتونه همچین کاری کنه 

خواهرم باید چیکار کنه ؟؟؟؟

نمیدونم این چه قانونیه  ۹ماه مادر حملش میکنه درد زایمانشو میکشه ۲سال شیرش میده از خواب و خوراکش بخاطر بچه میگذره  مریض بشه این مادره که شب تا صبح بالاسر بچس

اونوقت اختیار و حق حضانت‌ بچه با پدر

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بچه ی خواهرتم هستا 

بره شکایت کنه 

میخواد خواهرتو بترسونه آدم معتاد پا به دادگاه نمیذاره 

به خواهرت بگو سفت خونه باباش بمونه 

اگه واقعا خواهری نذار به اون خونه برگردن خواهرتو بچه ی بی گناهش...

شاید نمیدونی آدم معتاد چه شیطانیه ولی نذار برگردن

نه بچه ی خواهرتم هستا  بره شکایت کنه  میخواد خواهرتو بترسونه آدم معتاد پا به دادگاه نمیذ ...

شوهرش مواد مصرف میکنه بعد برای خواهرم صدای ضبط شده میزاره کلی تهدیش میکنه که بگه این صدای خودمه (یعنی صدای خواهرم)

خواهرم هم از ترسش بچه اش رو برده خونه پدرم 

شوهرش مواد مصرف میکنه بعد برای خواهرم صدای ضبط شده میزاره کلی تهدیش میکنه که بگه این صدای خودمه (یعن ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه مرتیکه ی معتاد 

بره موادشو بکشه مطمئن باش عرضه ی شکایتم نداره 

شکایتی هم نمیتونه بکنه دوست عزیز اصلا این مورد جزو آدم ربایی محسوب نمشه 

تازه شکایتم کنه شما از چی میترسین؟

فقط جانه بچه هات نذار برگرده خونه ی این مرتیکه 

طلاقشو بگیرین 

نه بچه ی خواهرتم هستا  بره شکایت کنه  میخواد خواهرتو بترسونه آدم معتاد پا به دادگاه نمیذ ...

فک کنم قانونی پدر همچین حقی داره که بگه بچمو برده حتی میتونه بگه خودشم رفته😑

حضانت بچه تا ۷سال با مادره چه پسر چه دختر

اینم هی حرف مفت میزنه معتاد عوضی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....