2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی ذهنم مشغول کرده

119 بازدید | 7 پست

چرا تو جامعه ما به خانومای خانه دار این همه توهین میشه؟ 

خودم در حال حاضر شاغلم البته به دلیل نیاز مالی . اگه نیاز مالی نبود صددرصد خانه داری و ترجیح میدادم. میدونم که همه بخاطر نیاز مالی سرکار نمیرن ممکنه کسی تحصیلات بالایی داره مثل پزشک و داره تو زمینه تحصیلات خودش کار میکنه اینجوری حس ارزشمند بودن داره .. یا کسی وضعیت مالیشون تامینه اما همسر خسیس یا بد داره مجبوره برای تامین خرج خودش یا مستقل شدن و طلاق گرفتن کار کنه ... این جور افراد منظورم نیستن‌ . اگه کسی کار خیلی معمولی داشته باشه مثه کارمندی تو شرکتای معمولی و همسرش به تنهایی بتونه از پس هزینه ها بربیاد و اخلاقشم خوب باشه برا زن و زندگیش خرج کنه خب چرا خانوم شاغل باشه ؟خودم به شخصه الان رسیدم خونه له شدم تو این گرما😔 به نظرم یکسری ها از حسادت این حرفارو میزنند چون خودم هم خانه داری رو تجربه کردم هم شاغل بودن میبینم که چقدر اون زمان راحتتر بودم و انرژی بیشتر داشتم 😑

بله کارت شوهر دستت باشه امر و نهی نکنه چی بهتر از این وقتتم با باشگاه و دوستات و مهمونیا پر کنی

علت شاغل شدن خیلیامون شوهرامونن

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱                                     

خودم شاغلم و از شروع کرونا کارم قطع کردم و چند ماه پیش دوباره شروع کردم،ولی هفته ای یه بار میرم فعلا

کلا کار فشرده و خیلی منظم و بدون استراحت واقعا اذیت کنندست و روح زن بودنو ازم میگرفت،این تجربه ی من بود البته 

و اینکه اگر نیاز مالی نبود ،دوست نداشتم کار کنم واقعا

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کارت شوهر دستت باشه امر و نهی نکنه چی بهتر از این وقتتم با باشگاه و دوستات و مهمونیا پر کنی علت ...

واقعاااا . ولی دیدم خانومای شاغل خیلی به خانوما خانه دار توهین میکنند تو همین سایت هم به چشمم خورده 

واقعاااا . ولی دیدم خانومای شاغل خیلی به خانوما خانه دار توهین میکنند تو همین سایت هم به چشمم خورده& ...

خب دیگه همه چیز به شعور و شخصیت افراد برمیگرده شاغل و خانه دار نداره

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱                                     
واقعاااا . ولی دیدم خانومای شاغل خیلی به خانوما خانه دار توهین میکنند تو همین سایت هم به چشمم خورده& ...

ببین وقتی خودمم به سختی کار میکردم و زمان نفس کشیدن نداشتم و خیلی عذاب میکشیدم و خسته میشدم ،  اگه مامانم حرف میزد حتی به مامانم میپریدم 

میگفتم تو که کارت بابا دستته ،زرت و زرت کارت میکشی هر وقت بخوای میخوابی پامیشی 

حرف زیادی نزن😂

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین وقتی خودمم به سختی کار میکردم و زمان نفس کشیدن نداشتم و خیلی عذاب میکشیدم و خسته میشدم ،   ...

راست میگی وقتی شرایط سخت میشه آدم فشار روحی روش بیشتره نا خودآگاه به کسی که شرایطش آسونتره میپره