2777
2789
عنوان

حالا شام چی بزاریم؟ 😐🤣

226 بازدید | 22 پست

ناهارو تموم کردیم بریم تو فکر شام 

چی درست کنیم حالا 😫

نصف هفته رو خونه مامانمم نصف دیگش که خونه خودمم سرم درد میگیره بس که فکر میکنم به شام و ناهار🚶‍♀️

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شام غذای سبک بخورید  سالاد کاهو  نون پنیر گردو و ......

منم‌دوست دارم سبک‌بخورم ولی متاسفانه همسر سخت گیره دیشب شام سبک دادم امشب هم سبک بزارم کلمو میکنه🤣البته هنوز ناهار نخورده خدا کنه دیر بیدار شه شام و ناهارش یکی شه خودم یه چیزی میخورم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
من مهمونی دعوتم اونم چه مهمونی! مهمون خونه بابای جاری جدیدمون. با پدرشوهرم میربم.

وای وای وای چقدر دلم مهمونی میخواد یه عمره نرفتم مهمونی 

یه مهمونی میخوام رودربایستی داشته باشن پذیرایی درحد اوووف باشه هاااا🤣مهمونی های خانوادگی انقدر پذیرایی ندارن 

خیلی دلم مهمونی میخواد خداییش تعداد مهمونا هم زیادددد

خخخ ن منظورم این بود ک از شوهرت بپرس قبله عالم و با شوهرت بودم 

اهاااان🤣اون خوابه هنوزم ناهار نخورده میگم خدا کنه دیر بیدار شه شام و ناهارش یکی شه🤭