2777
2789
عنوان

سفر به دبی یا گوشی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا این فکرو‌میکنی؟!مگه فکر کردی مثلا دوبی چه چیز فوق العاده ای داره؟ ! سفر سفره و مهم اینه که ادم ه ...

چرا این فکرو میکنم؟ چون که دبی و ترکیه رو رفتم، بعدش اونقدر حال و هوام عوض شد که حاضر نبودم اون حال و هوا رو با گوشی آیفون عوض کنم.

کلا سفر، مخصوصا رفتن به یه جای جدید و فرهنگ و ادمهای خیلی متفاوت خیلی روحیه و نگرش ادم رو تغییر میده خیییلی

چرا این فکرو میکنم؟ چون که دبی و ترکیه رو رفتم، بعدش اونقدر حال و هوام عوض شد که حاضر نبودم اون حال ...

والا من خیلی جاهای دیگه ام رفتم و باز به نظرم همسفر و دل خوشه که مهمه. میتونی بری پاریس و یه سفر معمولی باشه، میشه رفت یه شهرستان دیگه تو همون ایران و کلی کیف کرد

والا من خیلی جاهای دیگه ام رفتم و باز به نظرم همسفر و دل خوشه که مهمه. میتونی بری پاریس و یه سفر معم ...

اینکه دیگه مربوط میشه به حال دل آدمها، مثلا میشه با یه استکان چایی عشق کرد یا بودن در کنار کسی که دوسش داریم، میشه اینجوری حال دلمون رو خوب کنیم.

ولی این کلا یه بحث دیگه س، استارتر فقط داشت نظرخواهی میکرد گوشی بخره یا یه سفر جدید بره، که منم گفتم تجربه سفر جدید و جهان بینی با گوشی قابل مقایسه نیست