2777
2789

همش مزایا

معایبش یکم ادمو افسرده میکنه جو رقابتی خیلی بالا و تو مجبوری دائم بخونی به خودت فشار بیاری که کم نیاری از بقیه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش مزایا معایبش یکم ادمو افسرده میکنه جو رقابتی خیلی بالا و تو مجبوری دائم بخونی به خودت فشار بیار ...

یعنی اگه خوب تلاش کنی عقب نمیمونی؟ آخه یکی گفت که من هر چی تلاش میکردم بازم نمراتم بد بوده اصلا نمیشه درس خوند و فلان

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
خوبیش فقط اینه ک جو بچه درسخوان هس تو هم درس میخونی من کل راهنمایی و دبیرستان نمونه بودم ولی خب برای ...

آخه میگن کنکوری درس میدن و تو کنکور بهتر از مدارس دیگه هستی

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
آخه میگن کنکوری درس میدن و تو کنکور بهتر از مدارس دیگه هستی

فقط تیزهوشان خوب درس میده، نمونه ها تک و توکی توشون کنکور میاد 

آره اضافه کار میکنن ولی خب فرقی ندارن اون تیزهوشان که خیلی خوب درس میدن 

!life on my own terms

دخترا درس خوندن تو تیزهوشان و نمونه و عادی رو کنکور تاثیر داره؟ 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

مزایاش اینه ک تقریبا معلم های تاپ هر منطقع ایی تو این مدارس تدریس میکنن

ساعت کلاسی بیشتری نسبت به مدارس عادی داری پس معلم دستش تو حل مسیله بازتره

جو مدرسه یک دست و همه درسخونن ،این میتونه برات رقابت ایجاد کنه ک بیشتر درس بخونی

اکثر بچه ها ار خانواده های معقول و خوبین

بچه هاش مثبت ترن ،حاشیه زیاد نداره این مدرسه ها

ولی از معایبش

فشار درسی وحشتناکه وحشتناک

پوستت کلفت نباشه کم میاری

ینی کل تایم و هر روزت درسه از مهمونی عروسی بیرون رفتن و خیلی تفریحاتت باید بگذری

من دبیرستانی ک بودم تقریبا از دو هفته بعد مهر هر روزش امتحان بود تا یک هفته مونده به امتحانای نوبت اول

ساعت کلاسا خیلیه ،من سال سوم از شنبه تا چهارشنبه ۷ تا ۳ مدرسه بودم پنج شنبه هام تا ۱۱

اوضاع یه جوری بود ک فامیل میخواست مهمونی بگیره اول با من هماهنگ میکردن چون میدونستن نمیتونم برم

امتحانا نسبت ب مدارس عادی سخت تره ،پس نمره گرفتم سخت تره

جو خشکی داره تقریبا،حتی ساعت استراحتم همه مشغول درس خوندنن

توقع و انتظار همه ام ازت بیشتره

ینی سالی ک کنکوری بشی همه توقع رتبه خوب دارن ازت