2777
2789
بستگی به وزن بچه داره آمپول ریه نزدی؟ پسر من 36 هفته و 1 روز بدنیا اومد دستگاه نرفت 29 هفته آمپول ...

سلام عزیزم نه نزدم امپول رو ،

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خودت تصمیم داری ،یه پنج روزم صبر کن ،اگه پزشکت دستور داده باید عمل کنی انشاالله طوری نیست ،راستی بچه اول من ۲۷هفته دنیا آمد و یک هفته رفت دستگاه

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..

دوقلوهای خواهر سی هفت دنیا اومدن

زیر دستگاه هم نرفتن با اینکه وزنشون یکم کم بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خاهر منم ۳۷زایمان کرد خیلی خوب و عالی ،انشالله توام بسلامتی و دلخوشی زایمان کنی برا منم دعا کن گلم

مرسی عزیز دلم ،چشم حتما گلم

مرسی عزیز دلم ،چشم حتما گلم

عزیزمی منم برا سلامتی خودتو و‌نی نی قشنگت دعا میکنم مهربونم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
انشالله مشکلی نباشه دکتر من گفت باید 38هفته و پنج روز بشه قبول نمیکنه یک روز زودتر حتی 😢

برای بچه قبلم دکترم همینجور بود دقیقا ۳۸هفته و ۳روز،واسه این بچه م گفت همون ۳۷هفته و یکروز خوبه ،حالا میخام دوباره جاش برم یک کم دیرتر برداره اخه استرس گرفته منو ،یک چیزی هم که هست الان دارو و شیاف ضد درد داده بهترم خداروشکر

کجاها درد داری؟منم ۳۶ هفته ام خسته شدم

من درد قسمت پایین شکمم دارن دقیقا میشه روی استخوان واژن ،خیلی درددارم موقع بلند شدن و راه رفتن ،البته الان قرص بهم داده و شیاف ،بهترم ،نمیتونستم حتی راه برم

منم طبق سونو سی و هفت هفته و یک روز کیسه آبم پاره شد زایمان کردم،سزارین

من طبق سونو سه روز بچه م بزرگتره ،طبق پریود ۳۷هفته و یکروز