2777
2789

بچه ها به نظراتتون خیلی نیاز دارم من حامله بودم شوهرم مارو ترک کرد حالا این بحثش بماند خودم چهارساله همه جوره کار کردم .از منشی گرفته حتی نظافت خونه موقع هایی که کم آوردم اخیرا یجا کار حسابداری میکردم که صاحبکار دوست پسرمه و خاستگارم پسرمم قبول کرده ولی خیلی دو دلم هم بخاطر پسرم هم اینکه از لحاظ طبقاتی و مجرده به نظرتون بعدا مشکل نمیشه؟ 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒

خانواده اش مخالف نیستن ؟ اگه نیستن مبارکه

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نوکیسه نباشن خودش وخانوادش شخصیت خوبی داشته باشن چراکه نه 

ایجوری که نشون میدن خوبن پدرشم اومد و گفت پسرت و مثل بچه ی خودمون قبول داریم ولی چون خیلی تفاوت داریم میترسم

خانواده اش مخالف نیستن ؟ اگه نیستن مبارکه

مآدرس فوت کرده خواهرشم تو امریکاس و اونجا ازدواج کرده فقط پدرش اینجاس که اونم به گفته ی خودش موافقه

اگه آدم خوبی هس موقعیت خوبیه ولی یه س چی شد که شما رو پسندید 

خودمم همینو میگم واسم جای تعجبه هم پولداره هم خوشتیپ 😐

خودمم همینو میگم واسم جای تعجبه هم پولداره هم خوشتیپ 😐

بخت اولت خوب نبود ان شاءالله بخت دومت خوبه،دیدم دور و برم 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
ایجوری که نشون میدن خوبن پدرشم اومد و گفت پسرت و مثل بچه ی خودمون قبول داریم ولی چون خیلی تفاوت داری ...

انشاالله خیره این ترس شماهم طبیعیه ماهم یه فامیل داریم اینجوری ازدواج کرد آقاهه زندگی خانمه روبهشت کرد ازبس باشخصیت ومهربونه 

ولی اسی قضیه خیلی مشکوکه سریع قبول نکن؛یا واقعا خیلی خوبن یا اینکه....

نه قبول که فعلا نکردم اخه من یه بچه دارم نمیتونم ریسک کنم فعلا دوستیم خیلی خوبه ها میگه عاشق شدم خوشم اومد از قوی بودنت و تو این زمونه بچه اتو یه تنه به دوش کشیدی همه کار کردی و این حرفا

انشاالله خیره این ترس شماهم طبیعیه ماهم یه فامیل داریم اینجوری ازدواج کرد آقاهه زندگی خانمه روبهشت ک ...

خوشگلم نیستم اخه😂

بخت اولت خوب نبود ان شاءالله بخت دومت خوبه،دیدم دور و برم 

امیدوارم عزیزم فقط بیشتر بخاطر پسرم میترسم لطمه نبینه 

امیدوارم عزیزم فقط بیشتر بخاطر پسرم میترسم لطمه نبینه 

انشاءالله هرچی به خیر و صلاح شما و بچته رقم بخوره برات.از خدا کمک بخواه بگو اگه خیره اتفاق بیفته

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤