2777
2789

فارسی عمومی حذف شده 

فنون یا ادبیات تخصصی هست 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرمنده خواستم پاسختونو بدم تاپیک مثل اینکه قفل شد...در مورد لیزر...

عزیزم...از نظر اسلام بهترین کار استفاده از نوره هستش...البته نه این کارخونه ای هاا...مدل زرنیخ دارش...فواید خیلی داره راستش حال توضیح ندارم...لیزر هم طب سنتی خیلی بد میدونه...راستش الان دقیق یادم نیست دلایلشو😅😅

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺

امضاممممم

منم انسانی ام ذهنم درگیره راسته میگن حذف شده ؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

😐

من لرم ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﺧﺎﮎ ﺍﯾﺮﺍﻥ،ﺍﺯ ﻧﮋﺍﺩ عیلام و کاسیت و بازمانده الیمائیس و الیمایی های سرافراز،ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻧﺎﻡ ﻭ ﺭﺳم ﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﺪﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺑﻠﻨﺪﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻫﺴﺖ.ﻧﻪ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻡ ﻭﻧﻪﺭﺍﻧﺪﻩشده،ﺍﺻﺎﻟﺘﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ عیلام کاسیتﺑﺎﯾﺪﭘﺮﺳﯿﺪ،ﻓﺮﻫﻨﮕﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ نگاره هایﭼﻐﺎﺯﻧﺒﯿﻞﺑﺮ رخت ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﻗﻮﻣﻢ ﺑﯿﺎﺑﯿﺪﮐﻪ “شرم، فروتنی ﻭ سنگینی”ﯾﺎﺩﮔﺎﺭ ﺍﻫﻮﺭﺍﺳﺖ ﺑﺮ ﻟﺒﺎﺳ ﻤﺎﻥ
امضاممممممنم انسانی ام ذهنم درگیره راسته میگن حذف شده ؟

نیاز به مشاور تحصیلی داشتی من هستمااا

مشاوره تحصیلی تخصصی کنکور انسانی و فرهنگیان|سرپرست آکادمی کنکور نور🌙💜(برای رزرو مشاوره تحصیلی با هزینه مناسب و خدمات بی شمار کامنتم رو ریپلای کنید و شرایط تحصیلیتونو بگید)