2777
2789
عنوان

رشته بانکداری

387 بازدید | 11 پست

بنظرتون چطوره؟

لطفا ناامید هم نکنید ک مثلا بانک ها استخدام نمیکننو فلان 

یسری بانک ها احتمال داره بگیرن فقط باید تا لیسانی بخونیم اونجور ک شنیدم و اینکه یه آزمون قبل استخدام ازمون میگیرن 

حالا هدفم از زدن این تاپیک این بود ک ببینم کسی بوده ک در این رشته یا رشته حسابداری و سایر رشته های بانک تحصیل کرده باشه و الان شاغل باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ام خوب  موفق باشی  با چه شرایطی استخدام شدی؟ بعد فرقی نداره که کدوم دانشگاه تا لیس ...

اینجا با 4 سال سابقه استخدام شدم نه فرقی نداره کدوم دانشگاه فقط کلاس های بیرون حتما شرکت کن یا بعنوان کارآموز سریع شروع کن وارد بازار کار بشی

اینجا با 4 سال سابقه استخدام شدم نه فرقی نداره کدوم دانشگاه فقط کلاس های بیرون حتما شرکت کن یا بعنوا ...

خب چجوری سابقه کسب کردین؟ 

مثلا ب عنوان کارآموز از کجا باید شروع کنم؟اینم بگم من شمالم شهرمم کوچیکه ولی از الان میخواستم شروع کنم

خب چجوری سابقه کسب کردین؟  مثلا ب عنوان کارآموز از کجا باید شروع کنم؟اینم بگم من شمالم شهرمم ک ...

من از هنرستان حسابداری خوندم بعد مدرسه رفتم شدم صندوقدار بعد منشی مالی بعد حسابدار معمولی اینطوری پله پله ولی اگه بری کلاس های تخصصی مالیاتی بهتره

من از هنرستان حسابداری خوندم بعد مدرسه رفتم شدم صندوقدار بعد منشی مالی بعد حسابدار معمولی اینطوری پل ...

خب گلم من ک صفرم چی کارکنم

من رشتم تجربی بود و برا اینکه از پشت کنکورموندن خلاص شم میخواستم برم این رشته 

دنبال یه راهی ام ک سابقه کسب کنم ولی نمیدونم چجوری چون الان اکثر کارا یا سابقه میخوان یا مهارت حسابداری 

بعد اینکه کلاس تخصصی مالیاتی کدوم شهرا برگزار میشه؟

برو دانشگاه همزمان کلاس ها رو هم شرکت کن از طریق همون کلاسها معمولا میری کارآموزی

ممنون گلم ک برام وقت گذاشتی راهنماییم کردی

امکانش هس درخواست دوستی بدم؟فقط میخوام گمت نکنم ک اگه رفتم حسابداری باز اگه سوالی برام پیش اومد ازت بپرسم چون شماهم رشتت همینه