2777
2789

بش گفتم چیشده گفت دخترم دیشب بهم گفت میخوام برم تولددوستم امشب نمیام

گفت منم قبول کرذمم صب هرچی زنگ زدم جواب نمیداد

زنگ زدم دوستش گفت نه اصلا دیشب اینجانبوده

بعدازبیمارستان الان زنگ زدن بیا

اومدم دیشب پیش دوس پسزش بوده گازگرفت

پسر که همون موقع مرده دخترمم میگن هوشیاریش پایین دعاکن بمیره ابروم نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکاریه شاید 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
یعنی کردتش؟

:/ اره 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
بش گفتم چیشده گفت دخترم دیشب بهم گفت میخوام برم تولددوستم امشب نمیام گفت منم قبول کرذمم صب هرچی زنگ ...

الان‌که بخاری ها روشن نیست. همه در و پنجره ها هم بازه. تو تابستون گاز گرفتگی 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
بش گفتم چیشده گفت دخترم دیشب بهم گفت میخوام برم تولددوستم امشب نمیام گفت منم قبول کرذمم صب هرچی زنگ ...

وا مگه الان هوا سرده بخاری روشن بوده ؟ کدوم شهری؟ 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

وایی چقدر بد 

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁