2777
2789
عنوان

کنایه های بی مزه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 116 پست
منم با مادرشوهرم همسایه ام. ب خاطر اینکه هر روز نیاد تا ظهر ک‌خوابم ظهر شوهرم می‌بردم خونه مامانم ۱۲ ...

نمیتونی مثلا درو وا نکنی بگی نبودم؟حموم بودم داشتم نماز میخوندم خواب بودم نشنیدم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ای یکبار دو سه ساعت میرم خونش. ولی اون جوری حرف میزنه انگار صاحب بچه منه. انگار اون حاملش‌. ...

تو الان به شوهرت یا به خودش چیزی بگی میگن چقد الکی حساس شدی  

ولش کن 

کم باهاش در تماس باش 

وقتایی هم که هستی فقط به فکر راحتس خووت باش . حرفاشو ازین گوش بگیر ازون گوش در کن 

من زنگ نمیزنم اون از وقتی فهمیده حاملم میزنه‌ اگه هم جواب ندم زنگ میزنه موبایل شوهرم

چقد رو مخه به شوهرت بگو دکتر گفته از استرس دور باشم خودش متوجه منظورت میشه اگرم زنگ زد به شوهرت برو دستشویی یا حمام 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
نمیتونی مثلا درو وا نکنی بگی نبودم؟حموم بودم داشتم نماز میخوندم خواب بودم نشنیدم

نه متوجه میشه بعد من پیشگیری کردم ک عادت نکنه هر دقیقه اینجا باشه. بچه رم کم میبرم ببننش چون ی اخلاقای افتضاحی دارن نمی‌خوام بچه یاد بگیره

منم باردارم مادرشوهرم حتی به خودش زحمت نکشید یه زنگ بهم بزنه باز خداروشکر اینجوری بهتره که مثل مادر ...

راحتی که زنگ نمیزنه. من شوهرم خودش کارمند بیمارستانه. من همونجا میرم دکتر زنان. این هفته پیش هی میگفت چه روزی چه ساعتی میری. میخواست پاشه با من بیاد دکتر. ما قرار بود سونوی قلب شنبه بریم یعنی دیروز. برای اینکه اون نیاد چهارشنبه رفتیم. بعد که بهش گفتیم ما خودمون رفتیم ناراحت شد

اصلا شل نگیر اون به دنیا بیاد بدتر از این میکنه .چیزی درباره بچه میگه بگو اینجور مسائلی به خودم و همسرم مربوطه یا رک بگو دوست ندارم درباره بچه ی خودم حرفی چیزی باشه... میگه اینکارو بکن اینجور لباس بخر و اینا بگو هروقت به دنیا بیاد خودم چیزی لازم داشته باشه صلاح بدونم براش میخرم اصلا هم بهش لبخند نزن ... غذایی چیزی نمیتونی بخوری یا عوارض بارداری هرچی بود بهش نگو زنگ اینا میزنه چند دیقه حرف زدین بگو خستم مبخوام بخوابم یا کار دارم... والا واسه چی ساکتی و چیزی نمیگی بعضیا ساکت باشی واسه خودشون اشتباه میرن

من بودم میگفتم بچتونو خودتون باید دنیا بیارید بچه ای ک من دنیا میارم بچه منه اینکه چی بپوشه چی بخوره ...

من اصلا تا حالا مستقیم جوابشو ندادم تو هیچ موردی. نمیخواستم رومون به هم باز بشه. همه میگن چه صبری داری

من هفته ای یکبار دو سه ساعت میرم خونش. ولی اون جوری حرف میزنه انگار صاحب بچه منه. انگار اون حاملش‌. ...

همون هفته ای یبارم نرو دیگه،ماهی یبار برو ریادم زنگ نزن، میخواد چیکار کنه برات فقط فضولی 

هروز ببر بزار خونشون خودت بیا بخاب . برو باشگا  کیف کن یخدا تا میتونی باید از خانواده شوهر سو ...

من اصلا مدل تربیت اونارو نمیپسندم. اصلا فرهنگش با من فرق داره. خیلی سختی کشیدم تا شوهرم تغییر کرد نمیخوام بچم شبیه اونا بشه