2777
2789
عنوان

کنایه های بی مزه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 116 پست
بابا چ اشکالی داره بده بچت و خیلی دوست دارع به نظر من خیلی جنست خرابه مادرشوهرت زن خوبیه

تاحالا مادر شدی که این حرف و بهش میزنی???

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی بچه دنیا بیاد حسرت یه ردز برا خودت بودن رو دلت میمونه بنظرم از این موقعیت باید بهترین استفاده رو ...

نه اصلا شیوه تربیتیشون خوب نیست که بخوام بچمو پیششون بزارم‌ اصلا نمیپسندم مثلا دیدم که یه بچه کوچیک میبینن فحش میده انقد ذوق میکنن هی میگن دوباره بگو.  یا اینکه رعایت ادب نمیکنن برادرشوهر مجردم مدام جلوی من فحش پایین تنه میده یا از خودش صدای خر یا ببخشید گوز در میاره. اصلا یه کارای بدی میکنن

همون هفته ای یبارم نرو دیگه،ماهی یبار برو ریادم زنگ نزن، میخواد چیکار کنه برات فقط فضولی 

ما هفته ای یک بار خونه اون میریم یکبار مادرم. میترسم اگه خونه اون نرم شوهرمم خونه مادرم نیاد

چرا خانواده های دو طرف اجازه نمیدن جووناشون یه آب خوش از گلوشون پایین بره؟؟ تا کی مادرشوهر و مادر ز ...

اوووووووه حالا من تازه روزای خوبم رسیده. عقد که بودم ومار از روزگارم در آورد

عیبی نداره ببره تو ام بگو خوبه به مامانم کمک کردین حس مادرانه برای بچه اول اون حسادت رو داره ...

چرا بخاطر اینکه اون بیاد مادرخودمو ناراحت کنم. من خودم مادر دارم. بعدشم من با اون راحت نیستم که. شما خودت به مادرت بگی تو نیا که مادرشوهرم بیاد مادرت ناراحت نمیشه؟

چرا بخاطر اینکه اون بیاد مادرخودمو ناراحت کنم. من خودم مادر دارم. بعدشم من با اون راحت نیستم که. شما ...

100درصد ناراحت میشم ،اسم سیسمونی نمیاره???

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
مادرشوهرت چه رفتارایی باهات داشته 

مادرشوهرم نزاست تالار عروسیمو انتخاب کنم خودش انتخاب کردی در صورتی که خدا شاهده یه هزارتومنی نداد. لباس عروس منو برد مزون دوستش که حتما باید اونجا برام بدوزن‌. شام عروسیمو که انتخاب کردم رفته بود یواشکی عوض کرده بود بعد که ما یه هفته مومده به عروسی برای تست رفتیم تازه فهمیدیم دوباره عوض کردیم. گوسفند که شوهرم جلوی پای عروس کشت چون من گوشت گوسفند دوس ندارم فردای عروسی اومد دنبالش برد گفت پولشو میدم مال من برد بخدا یه قرون نداد. اون هیچ یه بسته آبگوشتی حداقل به پدرمادرم نداد. اوووووووه چون من دوست دختر پسرش بودم منو نمیخواست. اومده بودن خواستگاری من قرار بله برون گذاشته بودیم باز به پسرش اینو اونو پیشنهاد میداد. چون من مثل خودش باحجاب نیستم همیشه باعث سرافکندگیش بودم. در صورتی که من از لحاظ تحصیلات و فرهنگ خیلی بالاترم. پدر مادرم تحصیلکردن ولی اونا پنجم ایتدایی و دوم راهنمایی. ولی بازم خودشونو بهتر میدونن. من اوایل شاغل بودم بعد شوهرم گفت تو نمیرسی هم به خونه هم به من هم سرکار خودش پیشنهاد داد یکی دو سال استراحت کن اونا که فهمیدن تا یه سال منو میدیدن هی میگفتن زن بیکار به درد نمیخوره بیکار فقط بخور بخوابه. بیچاره مردی که صبح تا شب کار کنه زنش خرج کنه. الانم برای برادرشوهرم هر جا میره خواستگاری اول شاغل بودنو میپرسه. اوووووووه خیلی زیادن حالا به نظرن جنس من خرابه؟

100درصد ناراحت میشم ،اسم سیسمونی نمیاره???

منو شوهرم با هم تصمیم داریم خودمون سیسمونی بخریم. چون من پدرم فوت کرده و مادرم سرطان داره و کلی خرج دوادرمون. انصاف نیست برای بچه من سیسمونی بخره. ولی نمیدونم اون بفهمه واکنشش چیه