2777
2789
عنوان

ایا کسی که همسرش خیانت کرده....

906 بازدید | 31 پست

خواهرانه راهنماییم کنید. خانمی که در زندگی قبلیش همسرش خیانت کرده به گفته خودش البته آیا مداوم تو پیام هاش به خواهرش میگه که خدا لعنت کنه کسی که چراغ خونمو خاموش کرد یا چشم زدن زندگیم از هم پاشید. آیا خانمی از شوهر سابقش بدش بیاد آرزوی زندگی‌گذشته ش رومیکنه؟

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این به معنی حسرت زندگی گذشته نیست

واکنش طبیعی زنانه ست چرا که تصور میکنه و البته به حق که کسی غیر از خودش آشیانه ش رو بهم زده و عملا عادلانه نیست.جبری که یکی از طرفین رو از زندگی معمولش ساقط کنه حالا چه اون زندگی خوب و چه بد همیشه مورد نکوهش قرار میگیره...و باید دید که چرا به پذیرش نرسیده و مراحل سوگ رو طی نکرده؟؟

اما این رو بدونید که هرگز فراموش نمیشه 

آن خط سوم منم...
این به معنی حسرت زندگی گذشته نیست واکنش طبیعی زنانه ست چرا که تصور میکنه و البته به حق که کسی غیر ا ...

اگه به پذیرشش نرسیده چرا مایل به ازدواج با منه؟ اگه طرف سابقش رو فراموش نکرده چطور میتونه زیر یه سقف با من زندگی کنه و بگه عاشقتم. اگر مردی به زنش خیانت کنه آیا خانم غبطه زندگی گذشته ش رو‌میخوره یا میگه شکر که کابوس هام‌تمام شد؟

نوچ ارزوی گذشته رو که نمیکنه  ،فقط دلش به زندگی گذشتش که با کلی امید آرزو سر هم کرده بود به عمر ...

حالا این وسط بدبخت کسی که بعدا وارد زندگی اون خانم شده باید یک عمر با شک زندگی کنه که با شوهر قبلی خانم مدام در حال مقایسه شدنه در ذهن اون خانم 

عشقم متوجه کامنتت نشدم یکم واضح تر میگی?! مرسی

لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!!  مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡
اگه به پذیرشش نرسیده چرا مایل به ازدواج با منه؟ اگه طرف سابقش رو فراموش نکرده چطور میتونه زیر یه سقف ...

این پرسش ها رو شما باید جواب بدید !شرایط اون خانم در زندگی فعلی چطوره که به سمت زندگی دوباره خیز برداشته شاید شما نقطه ی امن و اتکا براش هستید که اگر این حس رو القا کردید ازتون میخوام هرگز ناامیدش نکنید ..اما در مورد این احساس رشک و غبطه ای که میگید مبحث قابل گفتگوییه دعوتش کنید به صحبت .پذیرش قسمت رشد و کمال و وابسته به طیف رفتاری و میزان حدت آسیبی که دیده.چقدر ازون بحران گذشته؟؟؟

آن خط سوم منم...
حالا این وسط بدبخت کسی که بعدا وارد زندگی اون خانم شده باید یک عمر با شک زندگی کنه که با شوهر قبلی خ ...

ربط نداره خب مرد ها هم همینن با زن قبلیشون مقایسه میکنن تازه آخرش هم میگن هیچی زن اول نمیشه،ولی زن اینطور نیست زود عاشق شوهرش میشه اگه شوهرش مردی باشه که محبت بکنه و روابطش خوب باش 

حالا این وسط بدبخت کسی که بعدا وارد زندگی اون خانم شده باید یک عمر با شک زندگی کنه که با شوهر قبلی خ ...

این یک داستان دو سویه ست 

رسالت شما عملا سخت تره چون باید خرابی کسی دیگر رو هم آباد کنید.

آن خط سوم منم...
این پرسش ها رو شما باید جواب بدید !شرایط اون خانم در زندگی فعلی چطوره که به سمت زندگی دوباره خیز برد ...

اونقدر به این سوال فکر کردم که دارم دیوانه میشم. مطمئنا با یه بچه شرایط این خانم برای ازدواج محدود میشد. من عاشقانه دوستش داشتم اما این عشق زمانیه که من نفر دوم نباشم. من دوست ندارم زندگی رو که تو ذهنم همسرم عشق دیگه ای باشه علاوه بر اینکه از نظر ظاهری و خانواده و تحصیلات من بالاتر از همسر سابقشم هستم. از جواب دادن هم طفره میره. مشکل من اینه که چتش رو با خواهرش خوندم و حرفای دلش رو میدونم .اگه نمیخوندم میگفتم مطمئنا این خانم همسرش خیانت کرده و ازش متنفره و اونجور که میگه واقعا عاشقمه