2821
2789
عنوان

كتاب انگيزشي📚💗

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 84 پست
ببین بیشتر مضمونش اینه که فرقی نمیکنه چه دینی داری فقط انسان بودن مهمه داستان زندگی یه دلقکه با کسی ...

خوب چطور بود ارزش داره وقت بزاریم؟

شاید باید بیشتر از همه خودت دوست داشته باشی❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چهار اثر فلورانس اسکاولشین

محدودیت صفر

عادت های اتمی

ظرف شما چقدر پر است

بخواهید تا به شما داده شود

محدودیت صفر

خودت باش دختر

زنان زیرک

نامه ای به خدا

نیمه تاریک وجود

نمیگذارم کسی عصبانیم کنه

کیمیاگر

اینا رو یادم بود فقط

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اثر مرکب  کتابخانه نیمه شب ( داستانی ، روانشناختی )  عادت های اتمی  الانم دارم عقا ...

اثر مرکب درمورد چیه

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
مرسي لاوي🐣💛

خواهش عزیزم ، اگه اهل کتاب های برنامه ریزی هم هستی 

برنامه ریزی به روت بولت ژورنال و همون اثر مرکب میتونه خوب باشه 

معمولا از کتاب شازده کوچولو هم بخاطر قلمی که داره خیلی نقل میشه ، اونم ی جورایی انگیزشی ، روانشناختی ، داستانی هست 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

خوب چطور بود ارزش داره دقت بزاریم؟

من دوستش داشتم چون با طرز فکرای متفاوت آشنا شدم 

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اثر مرکب درمورد چیه

درمورد روش هایی برای برنامه ریزی بهتر زندگی ، هدف 

مجموعه کارهای کوچکی که باعث میشه ی پیشرفت بزرگ داشته باشی

بسنده بودن و قناعت به دارایی ها و نیاوردن بهانه و...

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

تکه هایی از یک کل منسجم 

نوشته خانم پونه مقیمی 

ایشون روان درمانگرن

چاپ کتابی که الان دستمه به ۲۴۳ رسیده!!

بسیار کتاب راحت و دلنشین و عمیقی هست 

هر دو سه صفحه اش  مبحث جداگونه داره 

و اگه پشت سرهم نخونی مشکلی نیست

ووي رمان مينويسي😍❤️💕  افريييين

اره ، چندبار هم تصمیم داشتم صفحه اول مقدمه اش رو بذارم تاپیک هایم بازدید نخورده و منم توی دوره ای هستم که دارم نسبت بهش یکم نا امید میشم ولی باید خیلی عالی ادامه بدم و تموم کنم چون مجبورم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز