2777
2789
عنوان

تفاوت های زندگی بامادرشوهرومستقل

460 بازدید | 48 پست

من خودم چندین سال باهاشون تویه خونه زندگی میکردم چن ماهه مستقل شدم.اونجاتاساعت9بیشتراجازه نداشتم بخوابم اینجاتاهروقت که دلم بخواد.اونجاتصمیم گیرنده براغذامادرشوهربوداینجاخودم.اونجاهمه ی کارابامن بودوکسی قدرنمیدونس اینجاهروقت دلم میخوادکارمیکنم والبته خونم کمترکثیف میشه وهمیشه تمیزومرتبه.اونجابایدبرای خیابون رفتنم ودیراومدنم جواب پس میدادم وقیافه ی اخموی مادرشوهرروتحمل میکردم اینجافقط خودمم وخودم.اونجافقط میتونسم هفته ای دوباربرم حمام اینجاهرروزمیرم.اونجابایدبچهای برادرشوهرموکه خیلی شیطون وپرسروصدابودن روتحمل میکردم اینحاخبری ازاون کارانیس.ودرنهایت رابطه ی منوهمسرمم خیلی بهترشده ازوقتی که مستقل شدیم.کیامثل من بودن?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبقه پایین مادر شوهرم هستم

هیچ کدوم از محدودیت های شمارو ندارم

تنها چیزی که هست خانوادم برای رفت و آمد راحت نیستن و شاید سالی یه بار اونم عید بیان خونم و کلا ما میریم خونشون

ولی تو بقیه موارد هیچ وقت همسرم اجازه دخالت بهشون نداده

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃