سلام، من۳ سال پیش سرطان سینه داشتم اونم توی سن ۲۶ سالگی... شیمی و پرتودرمانی کردم و الان به مدت ۵ سال قرص هورمونی مصرف میکنم. با مصرف این قرص هورمونام ریخته به هم و شبیه کسایی که پریودن همیشه دوست دارم به یچیزی گیر بدم و پرخاشگری کنم و بهونه های الکی میارم. واقعا دست خودم نیس خودمم دارم اذیت میشم، همسرم درکم نمیکنه تا به یچیزی گیر میدم اونم مثل من شروع میکنه گیر بده و داد و بیداد میکنه و بیشتر عصبانیم میکنه هر چی بهش توضیح میدم میگم من دست خودم نیس فایده نداره
البته اینم بگم منم خیلی گیر میدم ولی بجای اینکه یه فکری به حال روحیه ام کنه که درست بشم باهام دعوا میکنه امروز صبح هم وسایلشو جمع کرد رفت گفت ازت خسته شدم آرامش ندارم دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش میگم یه لحظه خودتو بذار جای من، توی سن ۲۶ سالگی در حالی که ۸ ماه بود ازدواج کرده بودم سرطان گرفتم و شینی درمانی کردم موها و زیباییم رو در اون لحظه از دست دادم، لحظاتی که میتونست بهترین دوران باشه واسم چون اوایل ازدواجم بود ولی با سرطان و درد گذشت، الانم با این قرصی که میخورم به گفته دکترم شبیه کسایی هستم که پریود اند و حالات روحیم همونجوریه همیشه.