2777
2789
میز خوراکی ها رو کجا بزارم  به نظرتون چون میخوام رو میز میوه بچینم  خودم دوست دارم حالت س ...

نه یه چندتا بذارید روی میز چون اونا رنگی هستن با تم جور در نمیاد و سلف بذارید

سن بالاهارو هم هر کدوم میذارید توی چند تا ظرف میذارید پیششون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک الویه هم میتونم درست کنم  به نظرت کیک کنم الویه رو یا ساندویچ  بعد اینکه سلف یا خودم ...

یکم بذارید روی نون اسنک که حالت فینگر فود باشه مثلثی هم میتونین برش بدید

فکر میکنم خودشون آماده کنن بهتر هست چون بعضی ها کم سالاد میخورن بعضی ها پر سالاد

نه یه چندتا بذارید روی میز چون اونا رنگی هستن با تم جور در نمیاد و سلف بذارید سن بالاهارو هم هر کدو ...

میز جدا برای خوراکی میزارم منظورم اینه کجا بزارم یه سمت دیگه باشه یا با فاصله نزدیک تم 

اگه بچه ها همش رفتم خوراکی خوردن موقع پذیرایی کم بیاد چی 

چون تاحالا سلف اینارو دعوت نکردم 

البته ۴۰ تا مهمون دارم میوه که حداقل برای ۸۰ نفر میگیرم ولی بقیه چیزا نهایت ۱۰تا اضافه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۸-۱۴۱۹۳۴_google_ymy8.jpg

این از همه ش قشنگ ترههه

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
 خیار شور ،ژامبون ،ذرت ،فلفل دلمه خیلی کم ،نخود فرنگی ،هویج پخته کم برای رنگش و گوجه میریزم

اینا با مرغ میخورن بقیه چیزا رو میزنم ولی گوجه رو با اویشن امتحان میکنم حتما