2777
2789
عنوان

خود بیمار پنداری یا هیپوکندریا یا ترس از بیمار بودن + تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 26 پست
من خیلی از بیماری سرطان میترسم و بخصوص سرطان سینه هر هفته سینه هامو تو حمام معاینه میکنم ولی با ترس ...

اره واقعا خیلی بده من قفسه سینم داغ میشه و دست و پام بی حس میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بیماریه بدیه ولی داروش فقط اینه که حواسمونو پرت کنیم من دو ساله دارو نمیخورم ولی بازم حس میکنم ...

اره اینجاست که روانشناس کمک میکنه که بدون دارو چطور تاب بیاری و رفتار کنی اما کلید اصلی همین پرت کردن حواسه

عزیزم از خدا میخام کمکتون کنه وکامل خوب بشید

من هم در حامگی وبعداز زایمان تا یک ماه پیشم همینجور بودم

الان یکم بهتر شدم 

قبل پریودی که دیگه من دیوونه میشدم ولی به هیچکس نمیگفتم حقیقتا

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی دوستان اطلاعات پزشکی برای ما سمه حتی برای بچه هاتونم سرچ نکنید چون مغز ما مثل اسفنج این چیزا ...

چقد چیزای خوبی گفتی عزیزم

منم همینم

و دقیقا قبل پریودم بدتر میشم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
خیلی بیماریه بدیه ولی داروش فقط اینه که حواسمونو پرت کنیم من دو ساله دارو نمیخورم ولی بازم حس میکنم ...

منم یه مدت اینقد خوبم ک خندم میگیره ازون فکرام ولی گاهی یهووو با یه تلنگر کوچیک چنان با شدت برمیگردم ب اون فکرام ک ب قول شما یهو داغ میشم🥲

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
قدم اول مراجعه به روانپزشک/ بدون دارو نمیشه / با دارو سر جنگ نداشته باشید / داروی خوب مثل غذاست دوم ...

عزیزم شماالان بهترید؟نزدیک ده ساله اینطورم اصلا داغووونم کم اوردم ترس ازمریضی ومرگ دارم ..کمکم میکنی ک چ کنم؟اخ لخداسخته سختتتتتتتتت

عزیزم شماالان بهترید؟نزدیک ده ساله اینطورم اصلا داغووونم کم اوردم ترس ازمریضی ومرگ دارم ..کمکم میکنی ...

بهترم باید قبول کنیم همینه . من وقتی برمیگرده مدام به خودم میگم الان تموم میشه چیزی نیست دوباره اومده و میره

عزیزم شماالان بهترید؟نزدیک ده ساله اینطورم اصلا داغووونم کم اوردم ترس ازمریضی ومرگ دارم ..کمکم میکنی ...

شما خوب شدین؟

منم درگیرم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....