2777
2789

برای خودش برنلمه داره و روزی بالای ۵۰ تومن به فقرا کمک میکنه

و میگه این کار بهم آرامش میده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه اگر داشته باشه اگر ولخرجه نه

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
تو دوران آشنایی از اینجور حرفا زیاده..همه میزنن.بعدا سر پول دادن به زنشون دوقلو میزان

😁👍

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

بستگی داره. اگه دویست برای خانواده خرج کنه. و اولویت اولش خانواده باشه. عالیه این حس انسانی.

اما خیلی ها هستن. خانواده هیچ اولویتی نداره. در واقع کوچه روشن کن و خونه خاموش کن هستن. از این ادمها باید فرار کرد

دوست پسر سابق منم از این حرفا میزد، یک جونوری از آب دراومد که نگو 😐

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

اگه واقعا به فقرا بده و مثل شوهر من منظورش این نباشه که به اقوامش میده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️