2777
2789
عنوان

کارنامه نهایی اومد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 83 پست

یا خود خدا.. کارنامه اومده مگه؟!😫

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من تمام نمرات دو زدن  ۳تاشو زدم قبول خرداد اونم با سبز  اونایب ک ناتمام زده ست با ق ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۹_۰۵۴۷۴۹_gallery_k7v5.jpg

اون قسمت مشکی باید نمره بزارن که مشخص بشه مردودی یا قبول وقتی هنوز نمره  نهایت وارد سایت نشده  

ناتمام یعنی هنوز نمراتت داره بررسی میشه  زمانی که مردود بشی میزنه مردود قبولم بشی میزنه قبولی خرداد  نمیزنه نا تمام

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
خب بحث اینکه ک خارج از استانم  میخوام ببینم اگر واقعا باید حضوری بریم واسه اعتراضی  همین ...

ببین به خدا الان شهر هرته

اگه بتونی برگردی که خوب بهتره

ولی این حرف مدیرمون من اصلا تایید نمیکنم

میگفت تا ما کارنامه ندیم فرصت اعتراض دارید

اما تو همه سایت ها زده تا بیستم بیشتر وقت اعتراض نیست

خوب تو هم اگه امکانش داری برگرد بالاخره باید توی این یکی دو هفنه پیگیر کارات باشی دیگه خیالتم راحته

بازهم هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۹_۰۵۴۷۴۹_gallery_k7v5.jpg اون قسمت مشکی باید نمره بزا ...

دمتتتت گررررم  ، اره درسته چون الان مثلا برای من ۳ تا درسم فقط نهاییش زده معدلمم شده ۲۰😂😂

دمتتتت گررررم  ، اره درسته چون الان مثلا برای من ۳ تا درسم فقط نهاییش زده معدلمم شده ۲۰😂😂

برا من شده ۱۹ فقط ۴ تا درسم 🥲وارد شده کاش ۱۹ بمونه 😂

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره