2777
2789
عنوان

نامزدم

170 بازدید | 10 پست

نزدیک یکساله نامزدیم فقط خانواده اطلاع دارن قرار بود ۶ ماه بعد اشناییمون عقد کنیم ولی پسره اونقدر عقب انداخت به بهونه های مختلف که شد یکساله بلاتکلیف موندم قرار بود ققط عقد محضری باشه جشن نبود که بگم میخاد پول جمع کنه شما جای من باشید چیکار میکنید؟ دیگه خسته شدم رابطمون فرسایشی شده 😞

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج رو زوری نخواه که انجام بده چون بعدش ضررش برات بیشتره ....من فک کنم یه جاهایی تو شک و‌تردیده و مطمئن نیست از ازدواج با شما !؟ به هردلیلی که من نمیدونم ،اگر سنت کمه و وقت داری که بذار چندماه دیگه هم بگذره اگر نه که به نظرم صحبت کن باهاش که وقتت محدوده و زودتر تصمیمشو بگیره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ازدواج رو زوری نخواه که انجام بده چون بعدش ضررش برات بیشتره ....من فک کنم یه جاهایی تو شک و‌تردیده و ...

خودش که از من خیلی تعریف میکنه و میگه بهترینی 

ولی کلا ادم بدقولیه و همه چیو پشت گوش میندازه 

خانوادشم ازش ناراحتن که چرا داره این همه طولش میده وقتی بینمون مشکلی وجود نداره هروقتم که میخام رابطه تموم کنم اجازه نمیده میگه بهم فرصت بده😑۶ ماهه همش این حرفو میزنه

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

خودش که از من خیلی تعریف میکنه و میگه بهترینی  ولی کلا ادم بدقولیه و همه چیو پشت گوش میندازه&n ...

به نظرم چند ماه دیگه فرصت بده و‌بگو دیگه تایم آخره

الهی مرا آن ده که آن به ...