با سلام خدمت دوستان عزیزم.مدت هاست که خواننده خاموش هستم.از تجربیات دوستان زیاد بهره بردم.مشکلی پیش اومده برای همکار عزیزم که دوست مهربونمم هست.خواستم اینجا مطرحش کنه به این امید که کمک کنید..خودشون تایپ میکنن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سال ۹۶ دانشگاه قبول شدم تو شهری با مسافت طولانی از شهرخودمون.وقتی ۱۸سالم بود.همونسال بدلیل احساس تنهایی و دوری از خانواده و....دلبسته هم دانشگاهیم شدم که حال حاضر همسرم هست.من ترم دو بودم و ایشون ارشد بودن.و از طریق هم خابگاهیم با ایشون آشنا شدم و کمکم ابراز علاقه کردن
خواهش میکنم دعا کنید برای حفظ آبروم و زندگیم، اینکه همسرم طلاقم نده و آرامشمون برگرده و مشکلاتم ختم بخیر بشن،الهی آمییین 🥺🥺🙂یارب کمکم کن
« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
خیلیییی پسر متین مودب خوشگل و خوشتیپ با خانواده عالی .خلاصه بماند ک راضی کردن خانوادم ب راه دور و ازدواج و....ب هرسختی بود بعد اتمام لیسانس ازدواج کردیم.