2777
2789
عنوان

کتک زدن زن باردار

1440 بازدید | 46 پست

وقتی شوهرم به ناحق با دستای محکمش چندتا زد تو گوشم که چرا بدون اجازه من از خانه میخواستی بری بیرون 

مادرشوعرم و جاریم همسایمونن چند بار زنگ زدن بیا خواستگار میخواد بیاد شماهم باش شوهر آمد خانه آمدم برم گفت نه نرفتم یک ساعتی باهام بحث کرد بعد چندتا محکم زد تو گوشم من چهارماه باردارم چند ساله مجبورم کرده با خانوادم قطع ارتباط کنم یک دختر سه ساله دارم الانم حاملم حتی مسجد هم نمی‌ذاره برم همش میگه آتیشت میزنم من نمیتونم از دخترم جدا شم وگرنه نمیموندم الان تو اتاق زیر پتو خوابیدم اونم داره قلیون می‌کشه تلویزیون میبینه چایی میخوره

صلوات برای ظهور امام زمانمون

کجایی هستی؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر وحشیه،چجوری میتونه امشب کم داغونم باید این تاپیکم ببینم

دقیقا 

همه ی تاپیکا‌ شده غم و غصه و مشکل و کتک و خودکشی و.....

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!