2777
2789
عنوان

طلاق یا خود کشی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

847 بازدید | 25 پست

من از دواج دومم شوهر اولم من نخواست با بی ارزشی از خونه بیرونم کرد با یه بچه من بعد ۹سال ازدواج کردم بچه ام پیش ننه اش امشب اومد پیشم رفته بود دست شویی شلنگ دستشویی کثیف کرده بود شوهرم اومد من صدا زد برد دستشویی با جارو داد دستم گفت نگاه چکار کرده مگه با شلنگ دستشویی میکنن خورد شدم شستم اومدم بیرون خیلی عصبی بود با گریه اومدم مامانش نمیدونم چی گفت گفتم خفه شو اومد با پسرم خوابیدم میخوام خودکشی کنم دیگه نمی تونم

طلاااق بگیرر 

پسرت گناه داره چرا باید بخاطر دعوای شما بی مادرشه

نکن  طلاق بگیر 

با پسرت ی زندگی دیگ رو شروع کن 

الان عصببی هسی بزار اروم ششی بعد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرت زندگیش چطوره؟ چند سالشه؟ دلم برای پسرت آتیش گرفت 

۱۰ سالش پیش مادر بزرگش وضعیتش بد نیس ب منم سر میزنه بخدا التماس باباش کردم بزار بمونم نخواست الان چکار کنم چکاد کنم  

عزیزم شوهرتم حق داشته بنظرم. اگه بچه منم این کارو میکرد بنظرم همسرم که باباشه هم همین عکس العمل شوه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چرا آخه همین داخل بهم میگفت برو دستشویی تمیز کن کثیفش کرد تو رخت خواب صدام زد گفت جارو بردار بیا برش داشتم بردم تو دستشویی با تحقیر بهم گفت 

مادر دو بچه هستی چطور دلت میاد حتی به خودکشی فکر کنی.

رو صبرت کار کن

منم خیلی زودرنج بودم و بخاطر همین خصلتم تو زندگی خیلی خیلی اذیت شدم

ولی از بس به درگاه خدا دعا کردم و ختم انجام دادم الان خدا رو شکر از کنار خیلی مسائل این شکلی رااحت میگذرم و اهمیت نمیدم

. فقط بخاطر ارامش خودم  و بچه هام

نه هیچ کس دیگه