2777
2789
عنوان

به من چه که توشوهرت بهترینه؟!

357 بازدید | 25 پست

سرکارم یه زنه هس۱۸..۱۷سالشه این میگه ک۹ماهه عروسی کرده.

تامیشینه سرکارمیگه شوهرم خیلی خوبه،شوهرم نمیزاره غذادرست کنم همش ازبیرون میگیره برام وخیلی دوستم داره،خودش غذانمیخوره وغذاشومیده به من،کلامیرم خونه عین ملکه هامیشینم شوهرم میاددست وپاهام ماساژمیده خودشم بااینکه خسته اس!

منکه میدونم بخاطرسن کمشه که شوهرکرده واینجوری داره به ماپزشومیده.

البته منم هی تاییدمیکنم ومیگم خیلی خوبه وموفقباشیدوفلان چون نمیخوام ضایع بشه.

ولی اخه به من چه؟من واقعانمیخوام به این حرفای پوچ وبیخودگوش بدم.😐☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂بزرگ بشه یادش،میاد چه دری وری هایی به شما گفته از خجالت میمیره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خب بذار تعریف کنه هرکسی از یه کسی بد میگه ازیکی خوب میگه حساسیت نشون نده بیخیال با همه حرف بزن بذار هرچی میخوان بگن چکارشون داری بگو خداروشکر انشالله پایدار باشید😄

آدم هارو هر طور ببینی خودت همونطوری هستی محبت نیرومندترین و قوی ترین سلاح است😇

لابد ازوناست که استوری میذاره میگه اقایی برام امشب پیتزا خریده من شر حاسد اذا حسد😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه بار بگو عزیزم به جای رویا تو واقعیت زندگی کن باشه دخمل وگرنه ‌‌کسی که همه جور رفاه و خوشبختی داشته باشه جار نمیزنه و البته نیازی ام نداره چون خوشبخت بودن یه زوج نه به حرف اع نه چیزی تو عمل پیدا هستش