2777
2789
منم همین کارو کردم حتی بعد دانشگاه هم همین کارو کردم اصلا حوصلشونو ندارم

دقیقا منم دوسه بار زنگ زدن گفتن کافه دور هم جمع شیم ولی حوصلشونو نداشتم:)

نمیدونم چرا یهو بینمون اینقد فاصله افتاد خیلی صمیمی بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الان تقریبا خیلیا دوستی ندارن کلا دوستی سخت شده میری کلی برای طرف معرفت میذاری د حالی ک لایقش نی ...

آره بخدا من اصن به هیچکس فخر فروشی نمیکنم همیشه سعی کردم هواشون داشته باشم ولی بقیه تا یکی بهتر از من میبینن فوری منو ول میکنن🙂

دقیقا منم دوسه بار زنگ زدن گفتن کافه دور هم جمع شیم ولی حوصلشونو نداشتم:) نمیدونم چرا یهو بینمون ای ...

ما هم خیلی صمیمی بودیم با دوستای دبیرستانم ولی اونا کم کم انگار منو کنار زدن🙂

آره بخدا من اصن به هیچکس فخر فروشی نمیکنم همیشه سعی کردم هواشون داشته باشم ولی بقیه تا یکی بهتر از م ...

به وقتش ی دوست خوب پیدا می‌کنی 

من فقط ی دوست برام مونده اونم شاید سالی دو بار ب هم پیام بدیم ی بار تولد ی بار عید . اما خب خیالمون از هم راحته نه طعنه ای نه سواستفاده ای کار به کار هم نداریم

ما هم خیلی صمیمی بودیم با دوستای دبیرستانم ولی اونا کم کم انگار منو کنار زدن🙂

بهتر 

بدرد نخورن همشون

یدونه دوست داشته باش که از خوشحالیت خوش حال شه از ناراحتیت ناراحت همون بسه

اون دوست میتونه خواهرت دختر خالت مادرت 

هرکی باشه

بهتر  بدرد نخورن همشون یدونه دوست داشته باش که از خوشحالیت خوش حال شه از ناراحتیت ناراحت همون ...

من حتی مادر و خواهر و دخترخالمم باهام خوب نیستن فکر نکنم دیگه بی کس تر از من کسی تو دنیا باشه:)

تازه من اگر کنکور رشته تاپ نیارم ولی اونا بیارن بازم یه درد دیگست واقعا

آهان می‌دونم خب این دوستی از روی منفعته .ببین از ب لحاظ خوبه ک خودتو بالا بکشی تا دوستای سطح بالا هم داشته باشی اما از ی جایی ب بعد این دوستی ها ب درد نمیخوره چون اگه اون منفعت نباشه فایده نداره صبر کن دوستی بیاد ک تو رو برای خودت بخواد . 

من حتی مادر و خواهر و دخترخالمم باهام خوب نیستن فکر نکنم دیگه بی کس تر از من کسی تو دنیا باشه:)

نمیدونم دانشگاه رفتی یانه 

سرکار رفتی یانه 

اما مطمعن باش همیشه انقد تنها نمیمونی بزودی از تنهایی در میای:)

آهان می‌دونم خب این دوستی از روی منفعته .ببین از ب لحاظ خوبه ک خودتو بالا بکشی تا دوستای سطح بالا هم ...

اره دقیقا ولی خب اینا تازه باعث شدن سطح من پایین بیاد من تو مدرسه درسم از همشون بهتر بود ولی یه مدت بخاطر شرایط خانوادم افسردگی شدید گرفتم از درس کناره گرفتم اونا هم تو این مدت هی به دروغ میگفتن درصدامون اینقدره اونقدره منه ساده هم باورم میشد هی بدتر میشدم