2777
2789
عنوان

کارمند بانک

704 بازدید | 11 پست

بچه ها یه خانمی تاپیکشو زد 

میگفتن از طریق رشته های حسابداری مدیریت اقتصاد اینا میشه رف سمتش... 

فقط باید لیسانسشو بگیرید بعد گفتن ک مهم هم نیس از دانشگاه دولتی باشیم یا غیرانتفایی.... 

قبل استخدام ب عنوان کارمند بانکم ک آزمون استخدامی میگیرن!

حالا بنظر شما حسابداری بهتره بخونم یا اقتصاد؟

هدفمم کارمند بانکه درحال حاضر

حساب

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بانک بهترین رشته آی تی . اگرم کسی ارشد میخواد بگیره باید با رشته کارشناسیش مرتبط باشه. آزمونش به راحتی نیست و نرم افزارهای معرفی رو شده رو باید بلد باشی. با این امید که کارمند میشی با خوندن این رشته ها نرو. منم ارشد مدیریت دارم. دوستام همه با مدرک ارشد حسابداری_آی تی_ مالی و ... شاید بالای ۷-۸بار آزمون قبول نشدیم . 

ولی میگن اگه خیلی خوب بخونیم آزمون رو موفق بشیم استخدام میکنن

نه عزیزم. به حرف های از دور اعتماد نکن. حتی بانک های غیر دولتی مثل گردشگری و آینده و... هزار و یک اما و اگر دارن بعد از قبولی. دوستم گردشگری قبول شد برای مصاحبه چون مدارکی که اعلام کرده بودن رو نداشت رد شد. رک بگم ۹۷درصد پارتی بازی. 

مدارک چی میخواستن مگه ک نداشت؟

Icdl رو گرفته بود ولی مدرک بانکداری و نرم افزارهای عمومی فناوری و .. نداشت. سه یا پنج ساله سابقه بانکی لازم بود!!! هزار و یک چیز دیگه 

بیشتر از همه تسلط های سیستمی که باید داشته باشی. سرچ کنی میاد 

Icdl رو گرفته بود ولی مدرک بانکداری و نرم افزارهای عمومی فناوری و .. نداشت. سه یا پنج ساله سابقه بان ...

وای پس ولش کن 

چیکار کنم دیگه خسته شدم از پشت کنکور موندن😭دلم ب این خوش بود برم حسابداری بدون کنکور بخونم ک شما میگی ب سختی میگیرن 

پس کدوم رشته برم لطفا یکی راهنماییم کنه تجربم کمه اعصابمم خورده

وای پس ولش کن  چیکار کنم دیگه خسته شدم از پشت کنکور موندن😭دلم ب این خوش بود برم حسابداری بدون ...

دورت بگردم ۹۰درصد بیکارهای دهه ۷۰ حسابداری و مدیریت خوندن دیگه دهه ۸۰ها نرید. ماها کجا رو گرفتیم؟ الان ارزش دختر به مدرکش نیست به پول تو جیبش. به عنوان یه خواهر بزرگتر شکست خورده میگم دانشگاه نرو توش خبر خاصی نیست. ببین توی چه حرفه ای استعداد و علاقه داری حتی شده تعمیرات خیاطی ! فینگرفود- شاخه های ارایشگری رو پیشنهاد نمیدم خیلی دست زیاد شده و باید روحیه رقابتی خیلی بالایی داشته باشی. همون هزینه که قرار برا داشته کنی یه سمت اتاقت رو کاغذ دیواری تک رنگ خاص بزن و رگال شیک بخر جنس بیار و عکس بگیر بزار تو اینستا و روبیکا و... 

درس نخون دیگه دوره درس و کار دولتی گذشت مگر اینکه کسی رشته های پیراپزشکی قبول شه که اونم الان مامایی ها همه بیکارن. چندسال دیگه پرستارا هم بیکارن