2777
2789
عنوان

توده در زیر پا

1200 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من زیر پام حدود دوسال که یه چیزی اندازه یه حبه قند در اومد و دهن نداره من دکتر رفتم و ام از ای دادم که نوشته بود بافت نرم ۲.۵میلی متری بردم چند تا دکتر نشون دادم یکیش گفت زود بیا دربیارش یکی گفت مدارا کن آخرین ارتوپد هم گفت این اصلا چیزی نیست و داخل پات یه تیغ رفته و عفونت کرده منم حقیقتش ترسیدم همسرم گفت باهاش ور نریم نکنه چیزی نباشه و ما بریم تحریکش کنیم خلاصه که من به گفته حرف دکتر و حرف شوهر نرفتم و پیگیری نکردمش 

حالا چند روز هم بزرگتر شده و هم انگار شده سه تا 

همش توهم میزنم که سرطان 

منم بخاطر بچه هام نگرانم 

ما تو خانواده سابقه سرطان ریه و معده هم داشتیم 

هستید عکسش رو بزارم؟؟

بله

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.