2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی جدی میگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3203 بازدید | 110 پست
آره به خدا. این عقل نداره، نمی بینه برادراش چجور از زن هاشون حمایت می کنن چجور چسبیدن بهشون

نگران نباش عزیزم ، توکل کن به خدا انشالله مشکلت حل میشه ❤️🙂 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا من تا تهش رفتم خبری نیست آشوب رو بخوابون بعد طلاق خبری نیست مخصوصا که بچه داری 

قبل ازدواج با این مرد فکر می‌ کردم از پس هرررکاری برمی‌آم ولی الان میگم نمی تونم کم اوردم

جلو رو شوهرت با خانواده ش خوب باش و بگو بخند کن. ولی وقتی نیست اصلاااا بهشون محل نده. ببین من یه جاری با سیاست دارم مثلا میاد خونه ی من از صبح تا عصر که شوهرم نیست دست به هیچیییی نمیزنه حتی لیوان آب هم من میبرم و میارم. همینکه شوهرم میاد هی میاد آشپزخونه بزار کمکت کنم بزار فلان کنم. فکر تا من میگم خسته شدم شوهرم میگه چرا اینا که خیلیییی بهت کمک میکنن! منم سعی میکنم این چیزا رو یاد بگیرم

خیلی سخته😔

خیلی ادم تنها باشه یجوری تحمل میکنه

وقتی ازدواج کردی همچین حسایی بیاد سراغت عذاب اوره

من شوهر سابقم یه معتاد بود خدا شاهده همچین افکاری نداشتم اینو نمیدونم چرا اینجوری شدم دارم عذاب میکشم 

کاش تموم میشدم😔

آره لجباز هست شدید

انقدر خانوم مطلقه دیدم بدون بچه فقط چند ماه نامزد مثلا بوده تا سال ها منتظر نفر بعدی بوده و انقدر آقا دیدم بعد طلاق ۶ ماه نرسیده زن گرفتن 

طلاق حلاله ولی حرف من اینه که اگر مشگل اساسی وجود نداره اشتباست

ومنی که نه من نه بچه هام تو زندگی همسرم جایگاهی نداریم تو عیدهم یه زمین خریدیم به دونه اطلاع من به اسم مادرش زده من این هفته رفتم از ثبت اسناد درخواست مهریه کردم البته قبلش بهش گفتم چرا زندگی منو به اسم مادرت زدی گفت میخواستی به اسم تو بزنم که بری پشت سرتم نگاه نکنی زمین یه میلیارد پولش بود مهریه من ۲ میلیارد براورد شد منم گفتم اگه برم درخواست طلاق بدم مشکلی نداری گفت نه مشکلم چیه برو منم از لجش رفتم یه ماشین پارس داره میخوام ازش بگیرم با حقوقش فعلا کسی خبر نداره فقط دوتا دخترم خبر دارن ۱۲ ساله و۱۰ ساله هستن گفتن مامان برو ما پشتتیم حقشو بزار کف دستش چون حقت این نبود باهات کرد نامه از پلیس راهور گرفتم برا ماشین ممنوع الخروجیم گرفتم حسابهاشو فعلا مسدود نکردم میخوام نزدیک برج انجام بدم فعلا براش پیام نیومده الانم باهم توخونه زندگی میکنیم خبر نداره فکر کرد شوخی میکنم باهاش نمیرم

عزیزم اگر برا زن خبری نیس برا مردی ک بچه داره هم خبری بعد طلاق نیست

متاسفانه جامعه برای خانم بعد طلاق سخت تره تا آقا 

مرد راحت اذدواج میکنه ولی زن باید سال ها منتظر بمونه ☹️

طلاق برا وقتیه که کارد به استخوان برسه اینجور مشگلات رو همه دارن 

مثلا طرف معتاده . دست بزن داره . خطر ناکه یا ...‌