2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی جدی میگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاع یعنی طرفتون نمیاد؟ یا ب کاراتون نمیرسه؟ بعد اونور میگه دوستت دارم؟ میتونین جواب ندین اگر اذ ...

چرا هر موقع نیاز داشته باشه میاد

ولی زن به محبت نیاز داره این انگار چوب خشکه

همش جدیه خسته شدم اینقدر سمتش رفتم فقط خودشه و کارشه ...مثلا چند روز پیش بیمارستان بودم مدام میگفت استرستو دارم فلان ولی روزی رفتم اتاق عمل یه زنگ نزد درگیر کار خودش بود

دلم بغل میخواد مثلا خودش یهو بیاد بوسم کنه نوازشم کنه متوجه شم دوسم داره ولی رفتاراش عکس اینه

عزیزم شرایطمون مشابه همه چیزی نمیگم ک بیشتر ناراحت شی ایشالا خدا خودش بهمون نظر کنه 

با اجازت اینو بزارم سلام گروه زدم روبیکا هر روز مشکل یکی رو میزارم براش دسته جمعی دعا کنیم خاستید عصو شید

https://rubika.ir/zekredastejamii

اگه میشه شما هم  حمایت کنید کانالم رو دوستان شاید ب درد خودتون هم بخوره

مستقلم ولی کاش روشو داشتم به بابام بگم نشد

صبر کن دادخواست بده بعد بگو

بهش بگو باشه برو دادخواست بده من موافقم.ببین دادخواست میده یا نه

داد توام برو اجرای مهریه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

عزیزم به نظرم همسرت فقط قصد ترسوندن یا تهدید کردن داره شما به هیچ عنوان خونه رو ترک کن اگه دادخواست طلاق داد مهریتون تمام و کمال باید پرداخت بشه در غیر این صدرت دادخواست رد میشه مگه اینکه توانایی پرداخت کل مهریه رو داشته باشه