2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی جدی میگه طلاق

3180 بازدید | 110 پست

شوهرم میگه طلاق. آخرش تیکه های مادرش کار خودش رو کرد. از بس زر زد که زندگی ام رو خراب کرد. میرم اونجا بیرونم میکنه بعد پیش شوهرم گریه چرا نمیاین من نوه ام رو ندیدم و.. شوهرم هم عذاب وجدان میگیره.

منم میگم اینجوریه نمیام دعوا راه میندازه.

حالا جاری ام طبقه بالای مادرشوهرم هستتو دوسال یکماه باهاش حرف نزده ، عیب نداره و اون خوبه

همسرتونم مقصره و دهن بین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی هم همسرتون و هم خانوادش علنی بهتون بی احترامی میکنن هدف تون از موندن چیه؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرتونم مقصره و دهن بین

آره. 

به اون پسرا پول و ماشین و طلا دادن به این هیچی. اون یکی عروسا جهیزیه نیاوردن عیب نداشت.

ما چون ازشون سرتر بودیم اینجوری کردن..الان اینم میگه طلاق

وقتی هم همسرتون و هم خانوادش علنی بهتون بی احترامی میکنن هدف تون از موندن چیه؟

ما چندتا خواهریم که از اول همه منتظر بودن یه مشکلی برامون پیش بیاد. به خصوص من. الان چجور بگم شکست خوردم‌

پدر خوبی برای پسرم هست.

نمیدونی تو فرهنگ بد زندگی کنی یعنی چی

اصلا نترس.....بگو باشه میریم دادگاه هر چی قاضی گفت......................مطمئن باش دیگه تکرار نمیکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ما چندتا خواهریم که از اول همه منتظر بودن یه مشکلی برامون پیش بیاد. به خصوص من. الان چجور بگم شکست خ ...

اینطوری که از زندگی چیزی متوجه نمیشید و همیشه باید زجر بکشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاش شوهر منم میگفت طلاق تکلیفمو روشن میکرد میگه دوستت دارم ولی نه تو رفتارش میبینم دوست داشتنو نه ت ...

من ام از بس بهش گیر دادم دیگهگفت طلاق.

رفتارش باهمه فرق میکنه. مثلا دوسم داشت کل سختی اش هم واسه من بود. داداش که نگفت زن ام رو دوست دارم چه ها نکر براش و چقدر حمایت اش می کنه. ولی شوهر من ادعاش گوش دنیاروکرد و هیییچ

سه سال و ۴۰۰ سکه

اگه مستقلی کار داری بچتو بگیر ازش

مهریتو اجرا بذار توقیف اموال بگیر

ببینه ننش میاد از زندون درش بیاره یا نه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
اصلا نترس.....بگو باشه میریم دادگاه هر چی قاضی گفت......................مطمئن باش دیگه تکرار نمیکنه

به زور یه جلسه مشاوره بردمش،  امروز رفتم پیش مشاور اونم  گفت جدی هست