سلاااام😀
خب جریان از این قراره دیشب من با دوستم(دوست معمولیمه و پسر)بحثم شد حالا میخوام ببینم حق با کیه و من حق دارم دلخور باشم یا نه
اول بگم ما ۹۰درصد اوقات با حالت شوخی و خنده باهم حرف میزنیم تو این ی سالی که اشنا شدیم باهم واقعا کم پیش میاد دوتامون جدی باشیم
اصلا هم تاحالا بحث و دلخوری مثل دیشب بینمون پیش نیمده بود همیشه خوبی و احترام بینمون هست(این که ۹۰درصد اوقات با حالت شوخی حرف میزنیم گفتم که بدونید فازمون تو حرف زدن چه شکلیه).
دیشب داشتیم حرف میزدیم یهو بحث ی چیزی شد(نمیتونم بگم بحث چی)بعد گفت که راجب اون مسئله شوخی میکرده منم گفتم من چندماه فکرمیکردم حقیقت ماجرا همونیه که اول گفتی و گاهی ناراحت میشدم تو این چندین ماه بابتش الان میگی نه شوخی بوده؟گفت فدات شم من چرا ناراحت میشدی اخه ناراحتی نداشت که غصه نداشت عزیزدلم دوست مهربونم و از این حرفا بعد من هی میپرسیدم خب دیگه چیو شوخی کردی؟دیگه به اسم شوخی چیا رو کم و زیاد گفتی ی ۴.۵بار این سوالو میپرسیدم😂🤫بعد اونم میخندید خب فازمون شوخی خنده بود اولش بعد یهو گفت چت زدی رو من چیزی زدی و ایموجی خنده من فکرکردم داره جدی میگه دیگه ناراحت شدم بدتر که گفتم چه طرز حرف زدن با منه شب بخیر
گفت چی شده عجب کجا میری
گفتم ببین چتمون ادامش خوب نیست اگرمیتونی تماس بگیر بعد گفت میشه بگی الان چی شده؟این جملم که چه طرز حرف زدن با منه رو ریپلای کرد گفت این یعنی چی گفتم بابا خب من ناراحت شدم ازت که فهمیدم واسه تو شوخی بوده من داشتم برای شوخی تو ناراحتی میکشیدم چندماه گاهی چون دوستم بودی بعدم که بهت میگم میخندی تهشم میگی چت کردی رو من چیزی زدی جای اینکه درک بکنی احساسمو که ناراحتم
بعد گفت ببخشید رها جان ما داشتیم میخندیدیم فازمون شوخی بود مسئله جدی ای نبود
منم گفتم اوکیه متوجه شدم