2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا دوستم؟😐

101 بازدید | 12 پست

سلاااام😀

خب جریان از این قراره دیشب من با دوستم(دوست معمولیمه و پسر)بحثم شد حالا میخوام ببینم حق با کیه و من حق دارم دلخور باشم یا نه

اول بگم ما ۹۰درصد اوقات با حالت شوخی و خنده باهم حرف میزنیم تو این ی سالی که اشنا شدیم باهم واقعا کم پیش میاد دوتامون جدی باشیم

اصلا هم تاحالا بحث و دلخوری مثل دیشب بینمون پیش نیمده بود همیشه خوبی و احترام بینمون هست(این که ۹۰درصد اوقات با حالت شوخی حرف میزنیم گفتم که بدونید فازمون تو حرف زدن چه شکلیه).

دیشب داشتیم حرف میزدیم یهو بحث ی چیزی شد(نمیتونم بگم بحث چی)بعد گفت که راجب اون مسئله شوخی میکرده منم گفتم من چندماه فکرمیکردم حقیقت ماجرا همونیه که اول گفتی و گاهی ناراحت میشدم تو این چندین ماه بابتش الان میگی نه شوخی بوده؟گفت فدات شم من چرا ناراحت میشدی اخه ناراحتی نداشت که غصه نداشت عزیزدلم دوست مهربونم و از این حرفا بعد من هی میپرسیدم خب دیگه چیو شوخی کردی؟دیگه به اسم شوخی چیا رو کم و زیاد گفتی ی ۴.۵بار این سوالو میپرسیدم😂🤫بعد اونم میخندید خب فازمون شوخی خنده بود اولش بعد یهو گفت چت زدی رو من چیزی زدی و ایموجی خنده من فکرکردم داره جدی میگه دیگه ناراحت شدم بدتر که گفتم چه طرز حرف زدن با منه شب بخیر

گفت چی شده عجب کجا میری

گفتم ببین چتمون ادامش خوب نیست اگرمیتونی تماس بگیر بعد گفت میشه بگی الان چی شده؟این جملم که چه طرز حرف زدن با منه رو ریپلای کرد گفت این یعنی چی گفتم بابا خب من ناراحت شدم ازت که فهمیدم واسه تو شوخی بوده من داشتم برای شوخی تو ناراحتی میکشیدم چندماه گاهی چون دوستم بودی بعدم که بهت میگم میخندی تهشم میگی چت کردی رو من چیزی زدی جای اینکه درک بکنی احساسمو که ناراحتم

بعد گفت ببخشید رها جان ما داشتیم میخندیدیم فازمون شوخی بود مسئله جدی ای نبود

منم گفتم اوکیه متوجه شدم

ولی ازش خیلییی ناراحت شدم چرا نپرسید خب الان ناراحتیت رفع شد؟

ببخشید من فکرکردم توام داری شوخی میکنی منم به شوخی گرفته بودم نه اینطور ی ببخشید بگه بره😑

دوستم میگه خب اونم انتطار نداشت بخاطر ی مسئله ساده اینطور شلوغش کنی یهو داشتید میخندیدید اونم فکرنمیکرد تو جدی بگیری تو جدی بشی و این کارا کنی گفتم اوکی بعدش که دید ناراحتم باید بیشتر پیگیر ناراحتیم میشد حداقل بعدش که گفتم اوکیه متوجه شدم میپرسید خب الان خوبی؟بهتری دیگه ناراحت نیستی؟

واقعا دلگیرم ازش

خب عزیزم مهم اینه که اون مسئله ای که داشت سرش شوخی میکرد چی بوده ، در م رد بعضی چیزا شوخیشم قشنگ نیست 

حالا اگه اون موضوع مسئله مهمی نبوده شما بی جنبه بازی در آوردی 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم مهم اینه که اون مسئله ای که داشت سرش شوخی میکرد چی بوده ، در م رد بعضی چیزا شوخیشم قشنگ نیس ...

مربوط به خودش میشد مثلا فکرکن گفته سیگار میکشه هرروز ولی هرروز نبوده گاهی بوده

مثال زدم البته

یک زمانی تو نی نی سایت چه تاپیک های اعلایی بود که ادم میخوند مشکش رفع می شد یا چیزی زیاد می گرفت وا ...

عزیزم شما میتونی از تاپیک بری بیرون و تاپیک هایی که مفید تره رو وقت بزاری بخونی دنیا جای بهتری باشه واست🤗

ولی ازش خیلییی ناراحت شدم چرا نپرسید خب الان ناراحتیت رفع شد؟ ببخشید من فکرکردم توام داری شوخی میکن ...

یکم توقعت از دوست معمولیت بالاس، توقع داری مثه دوست پسر نازتو بکشه 

در حد دوست معمولی بهت توضیح داده و معذرت خواهی کرده

یکم توقعت از دوست معمولیت بالاس، توقع داری مثه دوست پسر نازتو بکشه  در حد دوست معمولی بهت تو1ی ...

اخه من دوستای دخترمم اینطور نیست

ناراحت بشیم از هم اصلا نمیزاریم با ناراحتی جدابشیم طرف ی ببخشید بگه بره مطمئن میشیم دیگه ناراحت نباشه حالا حق باشه باهاش یا نباشه

بعدم من با این دوستم صمیمیم واقعا 

دلم شکست ی ببخشید گفت و رفت از دیروز اصلا تو فکرم

با خودش نمیگه رها ناراحتیش رفع شد نشد؟

اخه من دوستای دخترمم اینطور نیست ناراحت بشیم از هم اصلا نمیزاریم با ناراحتی جدابشیم طرف ی ببخشید بگ ...

ولی من اگه دوستت بودم رو راست همینطوری رفتار میکردم 

مثلا من میام به شما میگم من هر دقه مشروب میخورم ولی بعدا بگم شوخی کردم بابا هفته ای یه بار میخورم واقعا دلیلی برای ناراحتیت نمیبینم حالا اگه هم ناراحت بشی یه عذر خواهی کوتاه میکنمو تمام 

ولی من اگه دوستت بودم رو راست همینطوری رفتار میکردم  مثلا من میام به شما میگم من هر دقه مشروب ...

شاید پس من توقع زیادی داشتم که بعد از عذر خواهیش 

بمونه و مطمئن بشه دیگه ناراحت نیستم چون خودم اینطوریم در برابر ناراحتی ادما الانم چون فکرمیکردم باهم صمیمیم و براش خیلی باارزشم پس باید بمونه مطمئن بشه ناراحت نیستم که خب.‌‌..

متوجه شدم عزیزم مرسی از راهنماییت🧡

شاید پس من توقع زیادی داشتم که بعد از عذر خواهیش  بمونه و مطمئن بشه دیگه ناراحت نیستم چون خودم ...

مطمئنا برش ارزش دارید ولی واکنش آدما متفاوته و شما یکم حساسید 

خواهش میکنم عزیزم ،موفق باشی ❤️