2777
2789
عنوان

تخلیه روانی (کسی میدونه این چیه؟)

151 بازدید | 5 پست

من در عرض این یک ماه دوبار حالت عجیب گرفتم اعصاب خوردی و خشم یهویی جمع شده یهویی با یک بهونه کوچیک مزخرف میترکم جیغ میزنم داد میکشم دعوا میکنم نمیتونم یه چیز کوچبکو تحمل کنم پرخاش میکنم دوست دارم هوار بزنم همه بشنون یه چیزیو بشکنم بعد میزنم زیر گریه اصلا یه جور وحشتانکی میشم بعدش میگم چرا اینجوری کردم یهویی چم شد یعنی رسما دیوونه میشم کنترلمو از دست میدم 

يه مسئله اى خيلى درگيرت كرده وبهت فشارمياره

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودمم نمیفهم این معظلات همیشه بودن یهویی بیام واکنش نشون بدم بهشون کمی عجیب غریبه 

حتما درونگرايى 

طبيعيه عزيزم وقتى همه چيوميريزيم توخودمون اينطورى ميشه واسه هرآدمى هم پيش مياد

خودتو دوست داشته باش هيچى مهمترازخودت وسلامتيت نيست

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️