2777
2789

اون لحظه نتش خاموش باشه

بعدا آنلاین شه نوتیف میره براش؟

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه🚶🏿‍♀

اگه چتای قبلیو رو پاک کرده باشه که میدونم واسش میزنه تاریخچه پاک شد میفهمه پیام دادم

ولی اگه چتای قبلیو پاک نکرده باشه ممکنه جوری بفهمه؟

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
اگه پی وی خالی هم مونده اونم دو طرفه پاک کن فکر نکنم بره

من پاک کردم نمیدونم اون چتای قبلیو پاک کرده یا ن پی وی خالیو پاک کنم اگه پاک نکرده باشه میفهمه بد میشه😑

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
من پاک کردم نمیدونم اون چتای قبلیو پاک کرده یا ن پی وی خالیو پاک کنم اگه پاک نکرده باشه میفهمه بد می ...

آهان

اینجوری اگه اونم پاک کرده باشه قبلا همه رو، پی وی خالی براش میمونه

پاک نکرده باشه نه

آهان اینجوری اگه اونم پاک کرده باشه قبلا همه رو، پی وی خالی براش میمونه پاک نکرده باشه نه

کاشکی پاک کرده باشه😑💔

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
نه

اگه چتای قبلیو رو پاک کرده باشه که میدونم واسش میزنه تاریخچه پاک شد میفهمه پیام دادم

ولی اگه چتای قبلیو پاک نکرده باشه ممکنه جوری بفهمه؟

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
نه کاش پاک نکرده باشه چون اگه پاک کرده باشه، الان پی وی خالی براش میره و میفهمه

آخه میخوام بفهمه💔

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
مگه تاریخچه رو کلا پاک کردی؟ دو تا پیام آخری خودتو حذف میکردی فقط

ن پیام خودمو پاک کردم

فقط نمیدونم اون چتای قبلیو پاک کرده یا ن 

اگه پاک نکرده باشه نمیفهمه پیام دادم؟

مبتلا به سندروم سسدستی