2777
2789

گاهی وقتها میگع ازدواج بهترین چیز دنیاست کاش زودتر باهات ازدواج میکردم 

بعضی وقت‌ها میگه گوه خوردم ازدواج کردم اومدی ریدی به زندگی من  

اصلن نمیدونم الان واقعا دوست داره زندگی با من رو یا نه؟ 

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

مگه ما خانوما صفر تا صد از زندگی هامون راضی هستیم؟ بعضی وقتا اذیت میشیم میگیم کاش مجرد میموندم یه قربون صدقه ت که می‌ره با صد تا زندگی مجردی عوضش نمی‌کنیم همه همینن عزیزم به دل نگیر

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
مگه ما خانوما صفر تا صد از زندگی هامون راضی هستیم؟ بعضی وقتا اذیت میشیم میگیم کاش مجرد میموندم یه قر ...

اخه دیشب باهم دعوا کردیم گفت من گوه خوردم باهات ازدواج کردم 

بعد امروز چند ساعت پیش گفت بهترین کار دنیا بود ازدواج با تو الان نمیدونم دروغ میگه یا چی

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دیشب باهم دعوا کردیم گفت من گوه خوردم باهات ازدواج کردم  بعد امروز چند ساعت پیش گفت بهترین ...

شما بنا رو بذار بر همین حرف امروزش و ازش بابت این حرف تشکر کن عادتش بده به حرف های خوب زدن 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
مگه ما خانوما صفر تا صد از زندگی هامون راضی هستیم؟ بعضی وقتا اذیت میشیم میگیم کاش مجرد میموندم یه قر ...

افرین منم یبار میگم خدایا شکرت این ادم شوهرم شد

یبار میگم خبرم ازدواج کنم اخه ازدواج برا چیم بود😂😂😂😂

ولی حرف واقعیم همون دوست داشتنشه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁