2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا شوهرم بادست میگیرتش😣😣

شوهر من شاخک هاشو میگیره میندازه تو کوچه دیشبم از بیرون اومدیم کنار مبل یکی بود داشت فرار میکرد سریع برداشتش تو مشتش بود داشت شلوارشو در میاورد خیلی ریلکس شلوارشو دراورد رفت انداختش بیرون راحت ۵ دقیقه ای تو دستش بود 😫😫😫😫😫😫

شوهر من شاخک هاشو میگیره میندازه تو کوچه دیشبم از بیرون اومدیم کنار مبل یکی بود داشت فرار میکرد سریع ...

هوووف چ ریلکسن😁 😣اینا بخدا من اگه توخونه باشا پا نمیزارم حالا اینا بدرک پروازم میکنن این بدتر

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
آخ آخ فصلشونه بیشرفا مارو بیچاره کردن من چسب موش گرفتم یه عالمه همه جا گزاشتم همشون گیر افتادن تازه ...

باید بگیرم منم تا حالا اینقدر بزرگ ندیده بودم این فک کنم ننه بزرگشونه

جالبیش اینه اینقدر سوسک میترسم فقط اومدم تو حیاط اصلا این که بش نزدیک بشم تنمو میلرزونه چی برسه کشتن ...

منم تا حالا نکشتمش همسرم نباشه جارو میدم دست پسرم بکشش خودمم میرم یه گوشه قایم میشم اینقدر سروصدا میکنم هی به پسرم میگم فراریش ندی زودتر بزنش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پسرم ۱۰ سالشه

هوووف چ ریلکسن😁 😣اینا بخدا من اگه توخونه باشا پا نمیزارم حالا اینا بدرک پروازم میکنن این بدتر

من خودم الان بیرون میدونی ظلم چیه اینکه اون الان تو خونه من تو حیاط تو آفتاب

من خودم الان بیرون میدونی ظلم چیه اینکه اون الان تو خونه من تو حیاط تو آفتاب

اره واقعا برو تو ی اتاق دیگ تا شوهرت بیاد 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.